Moikka! Tässä videossa jaan teille erilaisia tapahtumia joita oon kokenut liittyen naapureihin. Jos sulla on jokun mielenkiintoinen tarina jaettavana, kommentoi se alas ❤️

OSTA MUN PRESETTEJÄ/KUVA FILTTEREITÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Mimosa

  Asun sun lähellä kerrostaloissa ja ollaan oltu mun kaverin kanssa siellä pihalla nii siinä toisessa rapussa keltaisessa parvekkeessa on mies joka aina run*kaa meille et joo oon nähnyt mun ikkunasta sen tyttöystävän tai tyttö kaverin…

  Vastaa
 2. Tanja Markkanen

  Ennen maalle muuttoa asuttiin hetki kerrostalossa. Joka ikinen lauantai klo 8 aamulla seinänaapurit alkoivat porata seinää ja juurikin sitä mikä oli meidän makkarin seinä ? Ei siinä muuten mitään mutta oli viikon ainut päivä kun olisi saanut nukkua pidempään.

  Vastaa
 3. taehyung isthecutest

  Ehdottomasti toinen osa! Mä en oo ite ikinä asunu kerros tai rivitalos ni on mielenkiintosta. Ja sit toi koirien jätösten kerääminen on inhottavaa jos joku ei kerää (ymmärrän jos ei kerää jos on jossai metsäs tai niiku jossai et se ei häiritse ketää) mut seki aiheuttaa muille ihmisille koira vihaa vaikkei se ees oo mitenkää niitte koirien vika vaan niitten omistajien!

  Vastaa
 4. blacK Crow

  Hieno ja hyvin toteutettu video arvostan?samaistun näihin juttuihin myöskin. Tuo Laserkynällä osoittelu on kyllä ärsyttävä, jos omasta ikkunastakin tulisi ja eikös tuo ole vaarallista… suoraan silmään kun osuisi? 2.osaa?

  Vastaa
 5. Yui Hirasawa

  Meijän naapureil on nii ku joka viikonloppu bileet ja sit ite en oo yhtää juhlija ja haluisin vaa nukkuu mut vierest kuuluu kunnon bass boosted musaa.

  Vastaa
 6. Iipa syll

  Varmaan huoltoyhtiön työntekijä ottanu sen ovimaton, koska rappukäytävässä ei saa pitää mitään mattoja ym. paloturvallisuuden takia.

  Vastaa
 7. Beautyholic

  Ne ilkivaltaa tehneet on päässyt sinne taloon jotenkin varmaan ja ei luultavasti itse asu siellä.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.