Halipatsuippa! Tällä videolla mä treenaan kesän jälkeen ahkerammin ja käyn mm. kehonkoostumusmittauksessa!

Mun Timma-koodi:
DSNZKE

Saat 5€ alennuksen Timman kautta varatusta ensimmäisestä hoidostasi, koodiani käyttämällä mä saan myös 5€ omalle Timma-tililleni!

Kohokukkia somessa:
Instagram: https://www.instagram.com/kohokukkia/
Facebook: https://www.facebook.com/kohokukkia/
Snapchat: kohokukkia
Periscope: kohokukkia
Contact: [email protected]

Channel art, intro & outro by xFudex
https://www.youtube.com/user/xFudexx

9 Vastausta

 1. wowza wowza

  Jos haluu tosi hyvät tulokset huomasin itte että jos on jotai hiilareita nii aamulla ne ja sit ne terveellisemmät illalla ku aineenvaihdunta hidastuu iltaa myöten ja aamulla nopeempi!??

  Vastaa
 2. N T

  Minulla on ollut lähes koko aikuisikäni syömisen kanssa ongelmia. Paino on heitellyt todella paljon. Milloin yli painoa ja milloin liian laiha. Koko ikänsä on saanut kuulla kaikenlaista mihin minussa ei olla tyytyväisiä tai jotta sinusta ei ole siihen ja siihen ja se vaikuttaa syömiseen. Viimeiset 4v olen ollut laiha ja nyt se on vähän noussut. Ystävät katosi kun niitä eniten kaipasin ja sukulaisetkaan ei oikeastaan pidä yhteyttä. Oma pieni perhe pitää järjissään.

  Vastaa
 3. vemo w

  Voi ei tsemppiä mielenterveys ongelmien kanssa??? ittelläkin on paniikki häiriö :// ei kiva

  Vastaa
 4. Sanni-Maria

  Tuli vaa paha mieli ku katoin tän videon, ku ite oon kipeenä kotoo ja haluisin treenaamaan ? Oon ite käyny kehonkoostumusmittaukses ja se oli kyl niin silmiä avaava kokemus ku aiemmin vaan kattonu netist oman BMI:n ja se ei kerro yhtään mitään.. Hyvä et oot ylpee itestäs, syytäkin olla! ❤️ Tost treenaamisesta kotona, suosittelen ihan super paljon HIIT treenejä mitä löytyy täältä youtubesta! Ne on ihan helvetin hyviä rasvanpolttotreenejä!

  Vastaa
 5. makeup dreams

  Käy puolen vuoden välein siellä mittauksessa? Itekkin menossa ja jännittää. Oon toukokuusta käynyt salilla 4 kertaa viikossa ja yks on kuntopyöröpäivä. Ootko kokeillut sitä aikuisten hulahulavannetta? Ite en oo luopunut herkuista vielä ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.