OSTA MUN PRESETEJÄ/KUVA FILTTEREITÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

10 Vastausta

 1. zuiseppi

  Kun et käy palkkatöissä, niin muuta samantien Tallinnaan, 150-200 t eurolla saat jo samantyyppisiä kämppiä kuin tässä videossa ja läheltä keskustaa. Plussana ilmainen julkisen liikenteen lippu. Itse muutin pari vuotta sitten, enkä ole katunut. Tosin olen sinkku.

  Vastaa
 2. ShadesOfScandi

  Lindaa!! Oon ihan obsessed tähän sarjaan – niin hyödyllinen vaikka oonkin jo talon ostanut! Can't wait for more <3

  Vastaa
 3. suvi harju

  Mites menee se homma että jos vuokraat asuntos niin katotaanko se kuinka verotuksessa tulona?

  Vastaa
 4. Katariina Kinnunen

  Pakko kyl sanoo et tää sarja on ihan super kiinnostava? ja varmasti tosi hyödyllinen monelle nuorelle koska näistä asioista ei puhuta tarpeeks ja muutenki ajatellaan et asunnon osto kuuluu vaan yli 30 vuotiaille? plussaa kans siitä että lähet itekkin tässä täysin ruohonjuuritasolta jolloin katsoja saa realistisen kuvan millanen prosessi asunnon osto oikeesti on??

  Vastaa
 5. Vilijaana !

  Tää on super mielenkiintoinen sarja! Pakko vaan sanoa, että itseä hieman ärsyttää että etsitään juuri täydellistä kohdetta joka on rempattu lattiasta kattoon, eikä nähdä sitä mahdollisuutta. Mutta ymmärrän ainakin sinun kohdalla, että haluat unelmiesi asunnon ?❤ muokkaus: onnea etsintään ellet sitä ole jo löytänyt??

  Vastaa
 6. blacK Crow

  Mahdollisimman iso tietysti, aina ajankuluessa tulee tarvitsemaan lisää tilaa ja asuntolainalla maksaessa se on ainutkin vaihtoehto, vaikka maksaisikin enemmän??☀️ mahtava video?

  Vastaa
 7. Alina Kiehelä

  En malta oottaa et näen millasen asunnon päädyit valitsemaan! Ihan sairaan hyvä tää sarja ja näytät kyl vaiks kui hyvää esimerkkii muille nuorille ?✨

  Vastaa
 8. supergirl7651

  Rahoitusvastiketta ei tarvii maksaa jos maksat asunnosta velattoman hinnan. Eli yhtiövastike on hoito- ja rahoitusvastike yhteensä. Eli jos remonttikuluista maksetaan paria sataa kuussa rahoitusvastiketta niin sitä ei tarvii maksaa enää jos maksat velattoman hinnan

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.