Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nextoryn kanssa.

Kuvasin teille vlogia mun parista viime päivästä, toivottavasti tykkäät! Tällä videolla mm. käyn kuntosalilla, keikalla ja siivoa asuntoa.

Lue tai kuuntele Nextorya 30 päivää ilmaiseksi tästä linkistä: https://bit.ly/2JdppCL
Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Snapchat:
@jujuuli

Ota yhteyttä / contact me!
[email protected]
[email protected]

10 Vastausta

 1. Anna V

  Tarkista ettei vaan oo syönyt kasveja! Esim tuo peikonlehti on myrkyllinen eläimille.?

  Vastaa
 2. Kaura Marsu

  Siis tuolla Nextoryssahan on tosi hyvä valikoima! Täytyypä ottaa tuo 30 päivän ilmaisjakso käyttöön, kiitti!

  Vastaa
 3. ekoanju

  Muista, että sun elämän arvo ei koostu siitä kuinka tehokas olet tai kuinka paljon saat aikaan ❣️ liian usein tulee mitattua itekkin päivän "onnistumista" niillä suorituksilla. Välillä pitää ottaa iisisti & muistaa, että elämässä onnistuminen on niin paljon muutakin kuin asioiden aikaan saamista?

  Vastaa
 4. Hazunen

  Toivoit että saisit noi kosteiden hiusten kiharat kestämään, ja mulla ois vinkata siihen hiustuote, jonka löysin aika tarkalleen vuosi sitten! Eli Amika-nimisen (vegaanisen) hiustuotesarjan Curl defining cream, jota saa ainakin Sokokselta. Purkki maksaa jotain 25 € mutta on tosi riittoisa. Tuotetta laitetaan kosteisiin hiuksiin, puristellaan kiharat muotoonsa ja annetaan kuivua 🙂 Tosin kuulemma muotovaahdon avulla voi yrittää samaa, mutta toi Amika on erityisesti kiharan korostamiseen tarkoitettu.

  Vastaa
 5. guitarrayay

  Uusi ruoka pitäisi pikkuhiljaa lisätä vanhan sekaan ja antaa mahan tottua siihen. Tottakai tommonen äkillinen ruokien vaihtelu pistää mahan sekasin ?

  Vastaa
 6. Joku Random

  Ku tätä videoo vertaa sun ihan uusimpaan videoon nii mitä hittosa sulla on siinä uusimmassa videossa hirvee semmone ääni joka kuulostaa että oot vetäny heliumii

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.