Heippa kaikille!

Tässä videossa saatte seurata prosessia kun uudistan vähän mun sisustusta keväisemmäksi, ja ratkasen mun säilytysongelmia mun pienessä yksiössä. Pienet muutokset tekee jo suuren eron kokonais fiilikseen, ja varsinkin yläkerta muuttu nyt paljon kotoisammaks ja käytännöllisemmäks. Asunnon esittely tulee viikon tai kahen sisällä, kun saan mun vikat jutut mitä olin tilannut, joten silloin näytän koko lopputuloksen. Toivottavasti tykkäätte mun sisustus videoista, ja muistakaa laittaa peukkuu ylös niin tiedän!

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

-25% 23.3-26.3.2018 koodilla ’’lindaekroth25’’
Alennus koskee kaikkea paitsi ”handpicked/collaborations” julisteita sekä kehyksiä.

Desenion sivut:
https://desenio.fi/?utm_source=linda-ekroth

Mun julisteet:
There’s beauty 50 x 70
Dark green palm 30 x 40
Highland cow 50 x 70
Shadow 30 x 40
Kate Moss, life is a joke 50 x 70

PODCAST: www.lindaekroth.com/podcast
IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

  1. Linda Ekroth

    AIOTTEKO TE TEHDÄ KEVÄT FREESAUSTA TEIDÄN KODEISSA? Mulla on ollut aina tapana edes järjestellä huonekalut uudestaan, tai vaihtaa vaikka koristetyynyt mikä tekee jo ison muutoksen . Jos teillä on vinkkejä mitä pieniä edullisia juttuja voisi tehdä huoneessa/kodissa, jotta saa kivan keväisen fiiliksen tilaan, niin jakakaa ihmeessä ideoita keskenänne kommenteissa <3 Ihanaa päivää kaikille!

    Vastaa
  2. Linnea Pudas

    Ihana video!! Rakastan näitä sisustusvideoita ja sun sisustusmakua?? Ootan superisti toista osaa?

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.