♡Hei kiitos kun katsoitte videon!
♡Muistakaa laittaa peukut pystyyn ??
♡Lisää videoita ??

♡PIIRRETÄÄN KALIFORNIA TYYLINEN AURINGONLASKU:
https://www.youtube.com/watch?v=zli3n…

♡TEIN DNA TESTIN!:
https://www.youtube.com/watch?v=uljcI…

♡ROOM TOUR 2019!
https://www.youtube.com/watch?v=lw-qS…

♡ Instagram: nelliorell: https://www.instagram.com/nelliorell/
♡ Snapchat: nellimakaroni
♡ Cooperations: [email protected]

10 Vastausta

 1. TuttiFrutti Petshops

  Oon ite kirjottanu moneen kertaan päiväkirjaa ja moni niistä on jäänyt kesken 😀 Mutta ite innostuin tosta ja oonkin just sopivasti menossa kauppaan huomenna joten voisin tehdä jonkun samantyyppisen koska tota ois varmaan kiva lukee joskus myöhemmin ??

  Vastaa
 2. 666

  Sarjakuvia en oikein oo ikinä tykänny tehä. Tykkään kuitenkin kirjottaa tarinoita. Nyt tässä tasan vuoden aikana oon kirjottanu tarinoita aktiivisesti mun yhelle instagram tilille :)! Oon kirjottanu muutaman tarinan silleen, ettei oo kenenkään luettavaks. No, mun kaks ystävää kirjotti (ja kirjottaa) tarinoita, joten sillon innostuin siitä itsekkin! Oon huomannu selvän kehityksen tarinoitten kirjottamisessa! Kirjoitusasu (tai tyyli), sekä oikeinkirjoitus on huomattavasti kehittynyt / muuttunut.

  Vastaa
 3. Pauliina Forsman

  Ihana! Toi oli mulla kans joku vaihe että pidin "sarjakuvapäiväkirjaa". kirjotin ala-asteella koirakirjan jonka olin kuvittanut ja se jäljitteli aika paljon romaneja jota olin lukenu joskus. Nykyäänki mä hukun mun piirustusvihkoihin!

  Vastaa
 4. Helmi Harju

  Kirjota siihen 3 kirjaan tai sit sen 2 kirjan viimeisille sivuille se et missä oot silleen nyt ja sun reaktioita niistä kirjoista

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.