CONTACT: [email protected]
BLOG – UINO.FI
INSTAGRAM – @uinoo
SNAPCHAT – UinoAino
FACEBOOK – Uino

Song: Ikson – Let Go (Vlog No Copyright Music)
Music promoted by Vlog No Copyright Music.
Video Link: https://youtu.be/FDwn8ArAMZI

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. SuperSartsa83

  V*ttuako marajatte täällä. Jos toinen elää kauneudelle ja muodille ja kosmetiikalle niin mitä ihmettä luulitte kanavan sisällön pääasiassa olevan?! Instastoorissa oli myös selitystä näille videoille. Hemmetti mitä ruikuttamista kaikenmaailman janipettereiltä kun nyt piti pahoittaa mielensä ?‍♀️

  Vastaa
 2. Niina

  Aika huolestuttavassa laskussa sun tilaajat youtubessa kun katsoo diagrammeja. : Mutta toisaalta, eihän sun tilaajamäärät youtubessa sun tuloja määritä vaan kasvavat katselukerrat. Toivottavasti kuitenkin kaikki somehahmot ymmärtää että tilaajat ja seuraajat on tärkeämpiä uralle kuin se, että sattumanvaraiset ihmiset ympäri maailmaa klikkaavat videotasi.
  Ymmärrän että Ainolla on paljon muitakin töitä ja ehkä kasvanut yli tubehommista, mutta sitten se pitäs rehellisesti sanoa että hei keskityn nyt enemmän ig-markkinointiin ja teen enää satunnaisesti videoita. Niin vältyttäisiin katsojien aliarvostamisen tunteelta ja ainokin säästyisi monilta ikäviltä kommenteilta.

  Vastaa
 3. tseni

  kylläpä on tylsää ja yksitoikkoista sisältöä. itseä ei ainakaan enää kiinnosta nämä kauneusvideot ku näitä on tullu nyt jatkuvasti :/ tykkäsin kauheesti siun vanhoista videoista, missä näky arki eikä vaan meikit ja vaatteet. ja tää että et vastaa kommentteihin, et ota mitenkää seuraajia huomioon vaikka ne mahdollistaa siut tähän työhön. miut nää videot ikävä kyllä sai poistamaan siun tilauksen, mut toivon että luet nää kommentit ajatuksen kanssa ? hyvää jatkoa!

  Vastaa
 4. vilu kun

  Koska täällä on pelkää negatiivista mun on PAKKO kommentoida jotain positiivista. Vaikken ite hirveesti meikeistä ymmärrä rakastan katsella kk videoita. Laatu on hyvä ja oot selkeä puhuja. Koittakaa katsojat rakkaat ymmärtää, että ihmiset muuttuu. Ja tube muuttuu sen myötä. Aino on KAUNEUSvlogaaja/blogaaja. Silloin asiaan KUULUU kauneus aiheiset postaukset.

  Vastaa
 5. ella

  Mä rakastan kattoo sun meikkivideoita ja etenkin näitä suosikki videoita ja yleensä ostankin näillä videoilla näkyvät tuotteet kun tiedän niiden sitten olevan hyviä??

  Vastaa
 6. Katja Rannanjärvi

  Nyt ihan oikeesti. Eikö sua kiinnosta mitä seuraajat sulta pyytää? Ja mitä olen noita kaikkia shobbailureissuja ja muita seurannut sun instasta ja kaikkia hotelli yhteistöitä ym, niin en ollenkaan tykkää tuosta kaupallisuudesta mitä sun insta ja youtube on täynnä, ollut jo pitkän aikaa. Ei kk videot enään kiinnosta, perus mydayt, SE ASUNNONESITTELY minkä lupasit jo 20.4 tulevan ulos, ei vieläkään ole tullut. Kannattaisko elää vähä vähemmän maailmaa kuluttavasti ja ajatella minkälaisen esikuvan nuoret seuraajat susta saa? Vaikka olet sanonut ettet haluaisi olla se Aino joka olit joitakin vuosia sitten, niin ei tarvitsekkaan, mutta ei minusta ole kivaa katsottavaa kun joka kerta videot on vaan yhteistöitä tai instastoryt ovat yhteistöitä. Missä kirppisaino? Missä se nainen joka oli oikeasti kiinnostunut tuottamaan kaupattomuus sisältöä seuraajille? Mydayt, myweekit ym!? Kyllä huomaa että sun seuraajamäärät laskee ku lehmän häntä. Kohta saat oikeasti etsiä muuta työtä, kun et seuraajias kuuntele.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.