CONTACT: [email protected]
BLOG – UINO.FI
INSTAGRAM – @uinoo
SNAPCHAT – UinoAino
FACEBOOK – Uino

Song: Ikson – Let Go (Vlog No Copyright Music)
Music promoted by Vlog No Copyright Music.
Video Link: https://youtu.be/FDwn8ArAMZI

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Uino Aino

  Pahoittelut tarkennuksesta, kamerassa on päällä automaattinen kasvojen tarkennus aina mutta jonkun takia puolet melkein videosta se ei ollut tarkentanut 😀 Kertoo varmaan jotain mun naamasta tänään..

  Vastaa
 2. Salla

  On tosi kiva, kun teet säännöllisesti kauneusaiheisia videoita ja toivoisin, että olisi myös useampia suomalaisia kauneustubettajia. Toivoisin kuitenkin näiltä suosikkivideoilta hieman tarkempaa kuvausta tuotteista ja miksi ne on sinun suosikkeja. Ottaisin siis mielellään tuotesuosituksia vastaan, mutta niistä olisi enemmän hyötyä jos kuvailisit tuotteita hieman tarkemmin.

  Esimerkiksi kun kerrot, että Chanelin irtopuuteri on suosikkisi, mutta viedeolta ei oikeen saanut edes selvää, että onko se suosikki siksi, että se on sinulla juuri nyt käytössä ja se toimii hyvin vai koska se on oikeasti paras puuteri mitä olet käyttänyt. Onko se parempi siis kuin Joe Blascon puuteri? Jos on niin mikä siitä tekee paremman? Miltä se tuntuu iholla? Miltä se näyttää iholla (matta/luonnollinen/hehkuva)? Käytätkö puuteria koko kasvoilla vai vaan esim silmien alla? Sopiiko puuteri bakingiin? Minkälainen ihotyyppi sinulla on (eri ihotyypeillä toimii eri puuterit)?

  Lisäksi suosittelet luomiväripalettia, jota et ole edes täysin testannut. Toivon, että jos teet erillisen videon tästä paletista, voisiko se olla hieman perusteellisempi. Kokeile ensin kaikkia luomivärejä käytössä. Vaikka sormella kädelle testattuna ne näyttääkin hyvältä, voi nissä olla ongelmia. esim. karisee poskelle, vaikea häivyttää, ei tarpeeksi pigementtiä siveltimellä levittäessä jne.

  Toivoin, että osaat ottaa tämän viestin rakentavana palautteena, tarkoituksenani ei ole vihata, sillä pidän kyllä useasta videostasi.

  Vastaa
 3. Mandi Maj

  Olis kiva saada videota siitä, miten hoidat sun ripsienpidennyksiä, kun kuitenkin meikkaat välillä vahvastikin silmiä. ? itsellä myös ripsienpidennykset, mutta en uskalla kauheasti silmämeikkiä käyttää, kun tuntuu että pesu on hankalaa ja ripset kärsivät..

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.