En ole koskaan meditoinut aiemmin. Nyt kokeilin kerralla 7 päivää putkeen. Mitä opin meditoinnista ja jatkoinko sitä kokeilun jälkeen? Se selviää videolta ?

Jos tykkäät näistä viikkokokeiluvideoista, niin kerro se kommenteissa! Kerro myös, mikäli sulla on ideoita asioista, joita voisin testata tulevilla videoilla ??

?Kaupalliset yhteistyöt?
[email protected]

? Seuraa mua @jasminsofi ?
https://www.youtube.com/jasminsofi
https://www.instagram.com/jasminsofi

JASMIN X ILONA -pelikanava
https://www.youtube.com/channel/UCu3w…

10 Vastausta

 1. Johanna Oksanen

  Ite alotin TM- meditaation syksyllä. Siihen kuuluu2x20min pvä meditointia ja siinä toistetaan mantraa. Siin ei kuunnella musiikkia ja meditoida voi vaikka ruuhkametrossa kuhan aika riittää. Välillä on meditaatioita jossa mieli laukkaa ja välillä on ihan taivaassa. Mutta jokainen meditaatio on hyvä, jos on paljon ajatuksia se kertoo että se purkaa stressiä. Itekin on välil vaikee löytää aikaa mutta kun huomaa miten alkaa oireilee sen puutteesta sille on taas aikaa. Googlaa tm-meditaatio?

  Vastaa
 2. Ihaana Minnis

  En meditoi, mutta tykkään käyttää hashtagia knitting is my mindfulness. Helpot työt on sellasia, että mieli on eräänlaisessa meditatiivisessa tilassa. Välillä havahtuu kuin unesta, että säärystimet on valmiit. Aatos lentää… ? Vuosien varrella oon "tutustunut" itteeni, muistoihin ja saavuttanut vapaassa ajatusvirrassa mielenrauhaa ja hallinnut ääritunteita. Mutta aidolle meditaatiolle ?❤️.

  Vastaa
 3. jennahoo

  En ees meditoi mut samaistun jääkaappiin. Välil ku just kerenny nukahtaa ni jääkaappi huutaa nii kovaa et pitää tulla kattoo mikä hätänä XDDD

  Vastaa
 4. Marika P.

  Todella mielenkiintoinen video! Meditaatio ja mindfullness on ihanaa! ❤️
  Täytyy mainita, että meditaation tavoitteena ei missään nimessä ole se, että "en ajattele mitään", vaan tavoitteena on nimenomaan tulla tietoiseksi omista ajatuksista, hyväksyä ne ja palauttaa sitten huomio lempeästi vaikka siihen hengitykseen. Se, että ajatukset lähtee harhailemaan, on hyvä, kun sen huomaa ja tulee siitä tietoiseksi! Se on meditaation tarkoitus ja kun ajatukset huomaa ja hyväksyy, ne alkavat tulla "vähemmän häiritseviksi" ja oppii siihen, että omaa ajattelua ja huomiota voi suunnata ja siten vaikuttaa omaan mielentilaan! ?

  Vastaa
 5. Ko Pe

  Maalla meditoitiin lehmien utareisiin tarttumalla aamulla klo 5 ja sama illalla. Ei ollut uni ongelmia silloin tai ajatuksen harhailua muualla kuin elannon hankkimisessa. Raikas ilma ja unirytmi, siitä on hyvänolon ainekset aivoille.

  Vastaa
 6. Jere Viinikainen

  Okei en oo ikinä ennen halunnu meditoida näin paljo ku tän jälkee ?‍♀️

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.