instagram: https://www.instagram.com/ananasraastee/
snapchat: ananasraaste
http://www.ananasraaste.com/
https://www.facebook.com/ananasraaste/

Vaatteet saatu yhteistyönä https://www.chiquelle.fi/ 🙂

Alekoodilla ”SINI” saatte -15% ostoksista (voimassa 20.10.2018 asti).

-harmaa neule loppuunmyyty, melkein sama malli: https://www.chiquelle.fi/uutuudet/stormy-knit-6

-valkoinen neule loppuunmyyty, melkein sama malli:
https://www.chiquelle.fi/vaatteet-netista/puserot/stormy-knit-7

-valkoinen neuletakki:
https://www.chiquelle.fi/vaatteet-netista/puserot/coziest-ever-knit-cardigan-2

-off-shoulder neule:
https://www.chiquelle.fi/uutuudet/off-the-shoulder-knit-3

-leopardi/nude paita eri väreissä:
https://www.chiquelle.fi/uutuudet/her-silky-shirt-champagne

10 Vastausta

 1. Soanhe bo

  Kiinnostaa vanha video vielä 🙂 Muuttaako sun poikaystävä sun kans sinne Teneriffalle (yritin kuunnella, mut en hoksannu ainakaan et oisit sanonu)? Ja mun mielestä podet turhaa syyllisyyttä jos oot ollu epäaktiivinen somessa tms. koska sun elämää se on eikä sitä pitäs joutua selittelemään, mutta aivan ihanaa ku pitkästä aikaa taas pitkää videoo ??

  Vastaa
 2. Lilja Niukkanen

  Kiinnostais nähä topin synttäri video. Ois ihanaa nähä kaikki ilosina ja onnellisina❤

  Vastaa
 3. Mia Z

  Anteeksi kun sanon jotain, ehkä negatiivista: Miksi sä nariset ja lässytät, tunnut tosi leuhkalta ja pidät itseäsi muiden yläpuolella. Haloo…mieti jo sun ikää ja OLE AIKUINEN. Muuten olen ihan TYKÄNNYT sinun maiden kierrostasi katsoa! Tsemppiä taas ulkomailla asumiseen! ?

  Vastaa
 4. Tipsu Tee

  Ymmärrän täysin ton sun Suomi-ahdistuksen. Take it easy, pidä vapaapäivä somesta jos tuntuu siltä, se ei oo keneltäkään muulta pois ? Älä pode turhaa syyllisyyttä. Tsemppii hirveesti, oot todella persoonallinen upee nainen ja sun blogia + videoita on ihana seurailla ??

  Vastaa
 5. i hate you

  Itseäni ainakin kiinnostaa kaikki koira-aiheiset videot näin koiraihmisenä. ? Ja aiemmalla videolla taisit mainita sen että sinulla on myös Onnista videoita kun hyvästelet hänet, ja valitettavasti se alkaa olla aika ajankohtaista omalla kohdallanikin, niin olisin kiinnostunut näkemään sellaisenkin videon, jos vaan itse jaksat editoida sen. Itse omistan siis 13 vuotiaan corgi-herran. ?❤

  Vastaa
 6. Aleksandra Maria

  Nää hömöttely videot on parhaita tee ihmeessä lisää näitä on kiva kuunnella jos siivoo tai touhuu kotona jotain. tiedän sun tunteen tosta että haluis suomesta pois itellä kanssa semmonen tunne että en elä täysillä Suomessa ja veri vetää muualle mutta itsellä ei ole vielä mahdollisuuksia muuttaa suomesta pois mutta heti kun on niin kyllä lähden olin 2 viikkoa Italiassa ja siellä tunsin eläväni täyttä elämää en oo ikinä tuntenu niin paljon onnee kuin siellä?❤️

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.