Heitä kommentteihin omia ajatuksia kritiikistä.
Ja arvio video asteikolla 0-5.

Palaute on se, mikä palauttaa maan pinnalle jopa palaulaisen Paulan palautettomuuden pauloista 😀

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Sorrow Vii

  4/5 Hyvin tehty viteo. 🙂 Asiallinen ja kompakti "tietoisku" tärkeästä aiheesta. 🙂

  Vastaa
 2. Arttu Stubin

  Hyvä ottaa kantaa kritisoinnista. Kukapa sitä ei itse välillä kritisoisi jostain asiasta tai että sulle tai mulle oltaisiin kriittisiä jostain.  Olen vähän turhan kriittinen itse ja se on turhaa. En pidä mitään turhaa mitään asiaa hyvänä ellei se ole osoittautunut sen arvoiseksi. En hauku sitä maanrakoon, mutta pieni kriittisyys kuluu elämää, niin se on vaan.

  Vastaa
 3. Slaveppi

  khyl mä kritiikkiä ja kaikkee ihme trolli viestejä kestän, tierän hyvin esim minkälaanen ja minkänäkönen oon, lähinnä vaan naurattaa/huvittaa et anoilla ei oo muuta tekemistä ku PERIAATTEESTA mollata netis 😀

  Vastaa
 4. 86spirit

  Itse olen aika huono ottamaan kritiikkiä vastaan. Menen heti puolustuskannalle, jos joku kritisoi. Pitäis yrittää muuttaa tuota ominaisuutta minussa.

  Vastaa
 5. Marko Perälä

  Välillä hyvin välillä huonosti, huonosti etenkin silloin kun koen että mun pointtia ei ymmärretty tai koen että sitä kritiikkiä tulee vaan siksi että joku ei pidä mun naamasta.

  Vastaa
 6. HELMIINA

  Me käytiin tossa isko 2 leirillä sitä, että kun sanoo esimerkiksi negatiivisen asian, sanoo 5 positiivista kommenttia c:

  Vastaa
 7. YouTube Kanava

  Kritiikki ja vittuilu on kaks eriasiaa. Harva kritisoi koska kritiikki pitää perustella, lähinnä se on vittuilua mitä ihmisiltä kuulee 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.