SOMET

IG mansikkka & nakki_ja_martta
FB mansikkka

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. VäRiKäS PipSa

  Ihana Martta kun tuli peiton alta. Se on jännä miten monilla kissat elämöi yöllä – joo siis normaalia kissan käytöstä, joten siinä mielessä meidän kissat on epänormaaleja, koska ne nukkuu yöt meidän kanssa. No kesäisin kun tulee aikasin valosaa, ni saattavat pitää vähän ääntä mut sillo yleensä kannattaa jättää sälekaihtimet auki, ni saavat katella lintuja ja käyttää energiansa siihen. Niiden lintujen säksätykseen. Sanotaan muuten että "kotituoksu" tulee kun oot saanu kaikki paikat järjestykseen. Ite en voi samaistua tuohon, sillä tää koti tuntu kodilta heti kun astuin jalalla ovikynnyksen yli, siis jo ekassa asuntonäytössä olin et "KOTI". Mä tykkään kans tiskata, se on mukava tapa purkaa mieltä (joo, ei siis voimalla et astiat menis rikki). Mut kyl tuo astianpesukone on ollu ilo kun meillä tulee niin paljon tiskiä.

  Vastaa
 2. assadsa

  Voi että, vuosikausia kissoja omistaneena (myös uusien kissojen lisääminen vanhaan laumaan ym..) täytyy sanoa että kissojen erillään pitäminen ei ratkaise mitään. Miten kuvittelet että kissat pystyvät ratkomaan ns. arvojärjestyksen talossa kun niillä ei siihen mahdollisuutta ole? pienet yhteenotot on täysin normaaleja tyttökissoilla (etenkin silloin jos kissoja pitää tarkoituksella erillään näinkin kauan aikaa, eivätkä he saa tilaisuutta tutustua rauhassa..). Sähinä, murina, ja karvojen pöllyäminen on normaalia kunhan se ei etene siihen pisteeseen että kissat saavat verta vuotavia haavoja. Jopa minun nykyiset sisarukset ottavat välillä kunnolla yhteen, mikä oikeasti kuulostaa pahalta, mutta hetken päästä nukkuvat vierekkäin tai pesevät toisiaan. Antaa kissojen hoitaa omat ongelmansa 🙂

  Vastaa
 3. Pauliinatuulia P

  Hei ootko kokeillu mahtuuko tuo sun nykyinen pyykinpesukone tohon tiskikoneen paikalle? ☺️ Onhan se vähä hassus paikas keittiössä muttei tarvisi ostaa uutta ☺️

  Vastaa
 4. merirosvoradio

  Tuli mieleen kun sun kissat on kuitenkin ehdollistettu kosketuskeppiin, niin voisiko siitä olla apua tilanteeseen niin että opettaisit ensin toisen kissan koskettamaan palloa verkon läpi, ja sen jälkeen laittasit sen kisun verkon taa ja toinen on toisella puolella ja sitten pallo verkkoon kiinni ja pyytäisit kosketuksia yhtä aikaa molemmilta? Mikäli ei heti samassa tilassa uskalla kokeilla. Olisi yksi tapa lisää saada positiivisia mielleyhtymiä toisesta ja että toisen lähellä olo on hyvä asia. Palkkana vaikka päivän ruokaa (esim jauhelihaa pikku palloina) jos ei ns. ylimääräisten herkkujen kanssa motivaatio temppuiluun riitä.
  Toki se kouluttaja on voinut jo ehdottaakin vastaavaa, ja mä olen kouluttanut vain koiria niin en ole mikään kissa-expertti 😀 Mutta ainakin Martta vaikutti olevan siitä kepistä innoissaan, niin jospa se unohtaisi sen hyökkäilyn ja pystyis pyytään kosketuksia myös lähempänä Nakkia.

  ps. osta ihmeessä joku pieni pesuvati jossa huuhdot astiat, niin ei tarvi käyttää valuvaa vettä 😀 Helpottaa etenkin kun astioita on pestävänä enemmän.

  Vastaa
 5. Pirjis

  Voisitko tulla mun luo tiskaamaan..? ? Omaan vuokrayksiöön ei tiskikone mahdu ja se on kyllä yks päänvaiva tiskaamista yli kaiken vihaavalle tyypille ?

  Vastaa
 6. Henna Tuoriniemi

  Oon sua vuoden vanhempi ja sillon ku mä olin yläasteella niin oli muotia just tommoset farkut missä oli tarkoituksella tehty tommonen reikä pakaran alapuolelle ? onneks en koskaan lähteny silti siihen 'trendiin' mukaan! ne farkut oli vielä fiorellafarkut, jotka on älyttömän tiukat kaikenlisäks takapuolen kohdalta ja se ei näyttäny kovin hyvältä.. ?‍♀️

  Vastaa
 7. Kesä maailmalla

  Ihanaa, et mein kissa ei oo ainoo! Riehuu yöt ja mun kotipäivinä nukkuu mun vieressä, mis huoneessa sit oonki ? Mä oon tykänny puisist keppileluist enemmän! Niis on yleensä juutinnarua ja kestäväämpiä lelui. Paitsi höyhenet nyt aina tippuu ? Jos kissa kuitenkin on saanu lelun irti, oon vaihtanu päähän toisen lelun ?

  Ihana kämppä ja tyyli sulla! Odotan innoissaan, et nään enemmän sun kodista. Mun on ehk pakko tilata samanlainen puinen aterinlaatikko ??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.