Koskaan ei varmaan voi sanoa tarpeeksi usein, jos joku henkilö on sinulle tärkeä. Koskaan ei myöskään voi sanoa liian usein kiitos. Nyt mä omistan tämän koko videon teille kaikille, jotka olette mun videoita koskaan ikinä katsoneet, piditte niistä tai ette. Kiitos! Olette mulle tärkeitä.

Koskaan en voi tarpeeksi teille kertoa, miten paljon mulle merkkaa teidän ihanat viestit ja kokemukset (ne vaikeatkin!), mitkä jaatte mun kanssani.

Inspiration Blog Awardsissa annettiin tänä vuonna yli 400k ääntä. Mmiisas, Roni Back ja minä olimme kolmen kärki näissä karkeloissa. Sanaton. Kiitollinen. Onnellinen. KIITOS!!

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Seppo Korhonen

  Onks sulla krapula tossa videolla? Teet muuten hyviä videoita, olet ainoa jonka videoita jaksaa katsoa loppuun saakka. Toivon, että jatkat samaan malliin. Hyvää kevättä sinulle ja voimia/jaksamista koitoksissa. Ei ole helppo laji sinulla ei.

  Vastaa
 2. kht rose

  Oliko kivaa olla selviytujissä ps. Mun mielestä sä oot paras tyyppi selviytyjissä!

  Vastaa
 3. Aada Kalaniemi

  oot paras selviytyjät Suomen kilpaila ja tilaan Mmiisasta ja tietty sua❤❤❤❤❤❤

  Vastaa
 4. IM GT

  Sinä mmiisas ja Roni ootte mun parhaat tubettajat. Ootte niin poistiivisä ettekä negatiivisiä, te kaikki #3 ootte mun päivän piristäjiä
  (Istot propsit sulle miisakselle ja ronille)

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.