Palvelu saatu BlueLagoon Kamppi

CONTACT: [email protected]
INSTAGRAM – @uinoo
TIK TOK – UinoAinoo
BLOG – UINO.FI
SNAPCHAT – UinoAino
FACEBOOK – Uino

Song: Ikson – Let Go (Vlog No Copyright Music)
Music promoted by Vlog No Copyright Music.
Video Link: https://youtu.be/FDwn8ArAMZI

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Sara Roderoy

  Heeeei! tätä mun on pitänyt kokeilla pidemmän aikaan, mutta mitä kun kulmakarva kasvaa, niin onko puolet sitten suorassa ja puolet miten sattuu?:D Kerran tein lash lift ja ne meni ihan kikkuralle, kun oma ripsi kasvoi 😀

  Vastaa
 2. Anna Salminen

  Oliko toi sun toinen kulma vähän epäonnistunut kun puhuit kameralle myös vähän pää vinossa ja näytti vähän suttuiselta kuin toinen esitelty kulmakarva?

  Vastaa
 3. Manna M

  Pitäisikö sun samalla ottaa ihan kuule karvanpoisto ylähuulen yläpuolelle vahalla.? Varmaan saisit sen yhteistyönä ihan veloituksetta, on meinaa melko jäätävän näköistä kun naisella on viikset!

  Vastaa
 4. ellunkana

  Olis ollu kiva nähdä lopussa toinenkin kulmakarva, kun mainitsit aiemmin hoidon aikana että sillä puolella ongelmana kun kääntyy karvat alas. Ja nyt jäin miettimään että tehosiko se sitten ollenkaan… 🤔😅

  Vastaa
 5. millamalla

  Hmmm..itse oletin että ne karvat pysyy ylhäällä tuon käsittelyn takia, mutta siltikin niitä pitää tuon hoitoaineen avulla vielä kuitenkin asetella uudestaan? Vähän kyllä tuntuu hassulta, koska jos idea on se että käsittelyn avulla kulmat olisivat nätit sellaisenaan niin en haluaisi joutua tekemään niille yhtään mitään.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.