Viimeinen Katsojan kotona -sarjan jakso on tässä! ❤️ Sarjaan haettiin osallistujia ikärajalla K18, mutta Liljan äidin sähköposti ja kutsu vierailla heidänkin kotonaan erottui muiden joukosta. Varsinainen kanavan seuraaja oli hakemisvaiheessa perheen toinen lapsista, mutta haluttiin vanhempien pyynnöstä vierailla myös tässä perheessä. ❤️ Koti ja sen tarina oli mielenkiintoinen, tähän oli hyvä lopettaa sarja. Mitä tykkäsit Katsojan kotona -sarjasta?

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

Kanava kertoo nuoren naisen matkasta kohti unelmia yrittäjyyden, opintojen, äitiyden ja itsensä kehittämisen keskellä.

FAQ:
– Maria 1990, Tommi 1989, Isla 2015, Tomas 2017
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Esikoiskirja ”Ruutuvapaata” huhtikuussa 2019/Otava
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa
– Kamera Olympus OM-D E-M5 Mark II

10 Vastausta

 1. The Realm of Maria

  Viimeinen Katsojan kotona -sarjan jakso on tässä! ❤️ Sarjaan haettiin osallistujia ikärajalla K18, mutta Liljan äidin sähköposti ja kutsu vierailla heidänkin kotonaan erottui muiden joukosta. Varsinainen kanavan seuraaja oli hakemisvaiheessa perheen toinen lapsista, mutta haluttiin vanhempien pyynnöstä vierailla myös tässä perheessä. ❤️ Koti ja sen tarina oli mielenkiintoinen, tähän oli hyvä lopettaa sarja. Mitä tykkäsit Katsojan kotona -sarjasta? ?

  Vastaa
 2. Kulkuri lapsi

  Tää oli aivan ihana sarja ja monista videoista sai itsekin inspiraatioita! Harmi, kun oma elämäntilanne ei antanut myöten ottaa osaa, mutta jos tulevaisuudessa tulee vastaavanlaista, niin nappaan heti tilaisuudesta kiinni! ?

  Vastaa
 3. Jenna Laurila

  ihana jakso, kiva oli nähdä tuollainen västerosin talo sisältä, kun täällä Lahessa asuvana aina miettii miltä ne oikeesti näyttää 🙂

  Vastaa
 4. IirisAnastasiaa

  Millä editoit nää sun ihanat videot(ei ole pakko vastata jos et halua)Haluan vain tietää koska itsekkin tubetan ja en ole löytänyt hyvää editointiohjelmaa(:

  Vastaa
 5. Helistin *

  Todella mielenkiintoinen sarja ❤ Ja tämä jakso oli todella lämminhenkinen ja ihana koti tällä perheellä☺ Onnellista uuttavuotta teidän perheelle❤

  Vastaa
 6. Minttu Vlog

  Voisitko tehä sellasen sarjan et sä sisustat jonkun sun seuraajan kanssa sen kotia tai jotain se tyyppistä?mutta aivan ihana video ja koti?

  Vastaa
 7. Sonja S

  Ihana, että huomioit myös nuoremmat seuraajat 🙂 Kiva, että perhe on mukana ja tietää lasten mielenkiinnonkohteista/harrastuksista myös somen parissa.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.