► TILAA KANAVA: bit.ly/Papananaama

MINÄ MUUALLA:
► Instagram: http://instagram.com/nastynapalm
► Twitter: http://twitter.com/nastynapalm
► Enkkukanava: http://youtube.com/nastynapalm
► Snapchat: @nastynapalm

FAQ
Mikä sun nimi on?
► Sini
Missä asut?
► Helsingissä
Minkä ikäinen olet?
► Oon vuosimallia -92
Minkä pituinen olet?
► 166 cm
Ootko kokonaan suomalainen?
► Äitini on thaimaalainen ja isäni suomalainen. Oon syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko elämäni.
Millä editoit videosi?
► Adobe Premiere Pro CC
Millä muokkaat thumbnailisi?
► Adobe Photoshop CC
Millä kuvaat videosi?
► Asiavideoita sun muita varten käytän Canon EOS 60D:tä, mydayt ja sellaiset kuvaan nykyään Sony Cyber-shot DSC-RX100M3:lla. Aikaisempia videoita ja mydayta olen kuvannut Canon Legria Minillä tai puhelimellani.

10 Vastausta

 1. Papananaama

  Ok koska en jaksa pilkunnussintaa niin:
  1. Puhun tässä videossa siitä kun lähetetään jollekin ihmiselle henkilökohtaisesti haukkukommentti. Jokainen voi omilla kanavillaan, privachateissaan ja keskustelupalstoillaan puhua mitä lystää koska ne ei oo tarkotettu mulle (tai sille kenestä puhutaan), ja kyllä mä voin omilla videoillani heittää läppää julkkiksista tai ihmisryhmistä. En lähettele henkilökohtaisesti linkkejä jokaiselle julkkikselle josta puhun mun Kumman kaa -videoissa, enkä myöskään mee lukemaan Jodelia tai vauva.fi-kirjotuksia itsestäni.
  2. Tää video ei liity muhun. Ei mulla oo paha mieli mistään kommenteista enkä oo saanu mitään kommenttia mikä inspiroi mua tekemään tän, haluan vaan et ne, jotka lähettelee tällasta, kyseenalaistaa itseään.

  Vastaa
 2. Tarja Seikkula

  niin, tuli mieleen että EN OLE haukkunut keneenkään ulkomuotoa koskaan, vaan nuo maanpetturi suvakit ärsyttää NIIN PALJON, että ajattelen yölläkin, että mihin tämä Suomi on oiken menossa, kukaan ei kunnioita perinteisiä arvoja, sanan vapautta ei ole, Suomi on Globalisoitunut ja korruptoitunut maa, aikaa on vähän, jos Suomi vielä halutaan pelastaa !

  Vastaa
 3. Tarja Seikkula

  jos haukun suvakkeja, tuntuu että olen omalta osalta tehnyt jotain hyvää rakkaan isänmaamme eteen.

  Vastaa
 4. Tarja Seikkula

  olen saanut banneja facebookista, mutta sillä aikaa pyörin muualla somessa.

  Vastaa
 5. Tarja Seikkula

  jos joku haukkuu minua instassa tai facessa, laitan eston ilman varoitusta.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.