Täällä taas pitkästä aikaa! Tässä videossa kerron miksi en ole tehnyt videoita yli puoleen vuoteen ja kerron myös vaihto-opiskelustani Etelä-Koreassa ??!

3:40 – Etelä-Korean vaihto.

Millaisia videoita haluaisitte nähdä liittyen Koreassa opiskeluun? Haluatteko nähdä videoita Korean kielen opiskeluun liittyen? Kommentoikaa alle!

Seuraa mua somessa:
Instagram: @soikkuyo (http://www.instagram.com/soikkuyo)
Twitter: @soikkuu (http://www.twitter.com/soikkuu)
Snapchat: @soikkuyo

10 Vastausta

 1. Erica Isabel

  Kaikki videot kiinnostaa! Esim. Mydayt, korean kielen opiskelut, kouluvideot yms. ja ihan perus arki Etelä-Koreassa!

  Vastaa
 2. ayeshinee

  Apua ihanaa! ? Olin itse vuoden lukiovaihdossa Koreassa ja se oli ehdottomasti yks parhaista kokemuksista mun elämässä. Tarkotuksena ois myöhemmin lähteä sinne myös yliopistoon, joten odottelen sun videoita jo innolla haha. Vaihto Koreassa on varmasti ainutlaatuinen ja silmiä avaava kokemus. Toivotan sulle onnea kaikkeen ja muista nauttia joka hetkestä! 화이팅!

  Vastaa
 3. MixPelaaja

  Missäs eeddspeaks kanssa korkeasaari reissut 😀 teidän piti joka vuos käydä siellä ja tehä sielt videota

  Vastaa
 4. KIM TAEHYUNG

  Mä haluun etälä koreaan ? mä pääsen vasta sit kun valmistus eli 3 vuoden päästä ??

  Vastaa
 5. Valtteri Sandberg

  Tosi mielenkiintoista pohdintaa tubettamisesta – itte oon pyöritellyt samoja ajatuksia. Odotan innolla sun sisältöä täällä, ihanaa ku oot takas ?? Ja niin paljon onnea tosta vaihdosta! ? Odotan myös isolla mielenkiinnolla sun sisältöä Koreasta ja siihen liittyen! ?✨

  Vastaa
 6. Maisteri Kiisseli

  Oon ilonen sun puolesta kun on huomannut miten paljon oot halunnut sinne jo kauan 🙂 Japani ois omassa harhasessa spekulatiivisessa mielessä ehkä vielä mielenkiintosempi mutta Koreajutut kiinnostaa. En ole lähdössä mihinkään mutta on pyöriny nyt mielessä ehkä tästäki vaikutusta ottaneena että alkais opetella Venäjää, Venäjä maana ja kulttuurina on kiinnostanut jo jonkin aikaa ja oon ollut netissä paljon tekemisissä venäläisten kanssa koko vuoden.

  Vastaa
 7. Hena

  Kiva nähdä taas sinun videoita ja myös vaikka sieltä Etelä Koreasta, mutta eikös siellä ole rajoituksia, että missä ja mitä saa kuvata ja mitä sekä missä ei.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.