Yleensä meidän koti on aina siisti meidän videoilla, mutta tällä videolla näätte miltä meidän koti voi näyttää jo parin päivän siivoamattomuuden jälkeen, ja miltä se näyttää sitten taas siistinä. Ja huom! Kotitalousvähennyksen jälkeen siivouksen hinnaksi jää -50%.
Video tehty kaupallisessa yhteistyössä Freskan kanssa.
#freska #kotisiivous

Alekoodi: MARIA
– 20€ ensimmäisestä siivouskerrasta kun tilaa säännöllisen siivouksen. Voimassa 24.2.2019 asti. ♥

https://www.freska.fi/
IG: https://www.instagram.com/freska.fi/
FB : https://www.facebook.com/freska.fi

JOS TYKKÄSIT VIDEOSTA:
? Nosta peukku
? Kerro se kommenteissa
? Tilaa kanava, ei maksa mitään!

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
PODCAST: https://www.supla.fi/supla/3353657
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

Kanava kertoo nuoren naisen matkasta kohti unelmia yrittäjyyden, opintojen, äitiyden ja itsensä kehittämisen keskellä.

FAQ:
– Maria 1990, Tommi 1989, Isla 2015, Tomas 2017
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Esikoiskirja ”Ruutuvapaata” huhtikuussa 2019/Otava
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa

10 Vastausta

 1. The Realm of Maria

  ✨ Alekoodi Freskan siivoukseen: MARIA
  – 20€ ensimmäisestä siivouskerrasta kun tilaa säännöllisen siivouksen. Voimassa 24.2.2019 asti. ♥ https://www.freska.fi/

  Vastaa
 2. Anissa Uusikangas

  Mulla kans siisti ja kaunis (tai sotkunen) koti vaikuttaa tosi paljon yleiseen mielialaan ja on myös inspiroituneempi olo esimerkiks opiskella kotona, jos on siistiä.

  Vastaa
 3. Mies 1981

  Oletteko te itse paikalla, kun teillä käy siivooja? Minun luonani käy siivoojia noin kerran kuussa, mutta minä itse en ole silloin paikalla. En halua olla heidän tiellään kun he siivoavat ja minusta olisi melko kiusallista itse vain istua ja katsoa sivusta kun muut siivoavat asuntoani, kun minun oikeastaan pitäisi tehdä se itse. Ei tietenkään tarvitse vastata, jos et halua.

  Vastaa
 4. 0 0

  Meilläkin on aika usein aika sotkuista, vaikka mä ja mun veli ollaan jo yläkoulu- ja lukioikäisiä. Ja oon huomannut, että aika monet tubettajat vastaa kommentteihin, että ihana kuulla, vaikka kommentin lukee.

  Vastaa
 5. Niina Nurminen

  Siivooja ois kiva, mut tykkään itse siivouksesta, niin siivoon itse. Ennen siivosin kahden viikon välein, nyt kun töissä, niin siivoan keittiön ja imuroin ainakin 3-4 kertaa viikossa. Isomman siivouksen hoidan usein osissa. Nytkin siivosin tänään lastenhuoneen ja toisena päivänä sitten meidän makuuhuone. Oon panostanut myös hyviin säilytysjärjestelmiin, niin se on nopeuttanut meidän siivousta, usein otan lapset mukaan.

  Mutta ehdottomasti tämä on hyvä palvelu, etenkin niille, jotka ei pidä siivoamisesta, mutta haluavat, että on siistiä ja toki myös niille, jotka haluavat enemmän aikaa muuhun toimintaan 🙂

  Vastaa
 6. Hokkus Pokkus

  Mikä kaikki kuuluu siivoojan työnkuvaan? Kuuluuko teidän järjestellä, hoitaa tiskit ja pyykit ensin ja hän imuroi, moppaa ym vai tekeekö sovitusti kaiken? ?

  Vastaa
 7. SANNI MARIIA

  Siivota sais kyllä koko ajan kun on kaks pientä lasta ? Mulle myös kodin siisteys on oman henkisen hyvinvoinnin kannalta tärkeää. Joka ilta hoidan perussiisteyden kuntoon (tiskit koneeseen, tavarat paikoilleen jne.), mutta imuroinnit ja muut isommat siivoukset hoidetaan sitten kun näyttää siltä että on pakko. Eteisen peilikaappi ja tv on kyllä aina täynnä likasia kädenjälkiä ? Ulkoistettu siivous on tuttu juttu kun miehen vanhemmat sitä käyttää. Voisihan sitä jossain kohtaa kokeilla. Tykkään kyllä siivota, että sen puoleen ei tarvitsisi, mutta joskus vois ottaa sen ajan johonkin muuhun käyttöön ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.