Kohokukkia somessa:
Instagram: https://www.instagram.com/kohokukkia/
Facebook: https://www.facebook.com/kohokukkia/
Snapchat: kohokukkia
Periscope: kohokukkia
Contact: [email protected]

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Tuntematon okei

  Hienoo ku katon treenivideoita ja litkin vaa alkoholii samal ja valitan muille siintä kuinka en oo tyytyvöinen omaan kroppaan, muy ite keksin tekosyyt miksen treenaa nii turha valittaa, se ei ois paljoo pois mun elämäst

  Vastaa
 2. Laura Aho

  Kiitos kun kerroit noista pakaste vihanneksista. Enpäs aikasemmin ole ajatellut, että niitäkin vois hyödyntää. Nyt iski oikein himo ??

  Vastaa
 3. rita holst-fagerroos

  Onnea niin "saakelin paljon" oon itsekin pudottanut noin 30 kg noin 10 vuotta sitten! Joten tiedän tunteen!! Tuli tietysti takaisin noin 10 kg kun elämä normalisoitui mutta kun oikea rytmi löytyi, ja tiesin miten paljon kulutan niin joku kilo vuodessa on taas pudotettu..sen verran voin sanoa että säännölliset ruokatottumukset ovat A&O!!! Pärjäät hyvin oikea asenne!! Paljon perkelettä, itkua mutta vielä enemmän iloa kun löydäg rytmin.??

  Vastaa
 4. Elena L

  Mun on ihan pakko sanoo, että näytät sika hyvältä ja oikeen näkee, kuinka sun silmät loistaa hyvää oloa.

  Vastaa
 5. Heidi

  Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, onko toi sun kiroilu jatkuvaa vai suurimmaks osaks vaan videoilla? Kiroiletko esim lapsen seurassa vai suodatatko sillon noita kirosanoja?

  Vastaa
 6. Kirsikka

  Suosittelen vahvasti lukemaan kirjan "Uuteen nousuun : löydä energisempi elämä." Kirja löytyy myös esim. BookBeatista. Kirjassa on aivan loistavaa sisältöä elämäntapamuutoksesta sekä jojoilun lopettamisesta.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.