Tällä videolla näät mun koko kesän fiilikset ja jaksamisen, mä oon koittanut tarttuu kameraan aina kun koen jotain treenaamiseen liittyviä tunteita, tästä on hyvä jatkaa ?

Mun Timma-koodi:
DSNZKE

Saat 5€ alennuksen Timman kautta varatusta ensimmäisestä hoidostasi, koodiani käyttämällä mä saan myös 5€ omalle Timma-tililleni!

Kohokukkia somessa:
Instagram: https://www.instagram.com/kohokukkia/
Facebook: https://www.facebook.com/kohokukkia/
Snapchat: kohokukkia
Periscope: kohokukkia
Contact: [email protected]

Channel art, intro & outro by xFudex
https://www.youtube.com/user/xFudexx

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Elinahelmi —

  Aloin itkee, ku sä itkit, mut sun ei tartte todistaa meille mitään❣️Ja tuskin nekää käy 24/7 salilla ja niitten on turha tulla sulle valittaa ettet sä oo käyny pitkää aikaa salilla, vaikka ne ei tyylii ikinä käy ite salilla. Mut oot mun yks leppari tubettajista, koska sun videot on opettanut paljon ja oon saanu itsevarmuutta itelleni sun videoitten avulla? OOT IHAHA!! ??

  Vastaa
 2. Mi s

  On kyllä inhottavaa miten ihmiset oikeesti kehtaa kirjottaa noin ilkeesti. Ei sitä aina ehdi huolehtia itsestään niin paljon, kun haluaisi. Ihmisillä on erilaiset elämäntilanteet ja sinäkin kun oot kauneudenhoitoalalla, niin ne päivätkin voi olla pitkiä. Täytyy myös osata kuunnella omaa kehoa ja muistaa rauhoittuakin, ettei väsy kokonaan? mä tykkään kans syyskuusta ja samaistun tuohon hyötyliikuntaan. Itse menen autolla, vaikka voisin ihan hyvin mennä pyörälläkin salille?

  Niin ja just tuosta arvostelusta tuli mieleen, että on tää maailma omituinen, kun täällä vaan kytätään toisten ulkonäköä ja puhutaan laihoista, lihavista ja normaalipainoisista. Lehdetkin täynä kirjotuksia "katso miltä nämä vaatteet näyttävät kurvikkaan/normaalivartaloisen naisen päällä". Sitten, kun et mee siihen ns. Normaalipainoisen muottiin, niin oot laiha tai lihava ?

  Vastaa
 3. S B

  Oot just hyvä tuollaisena kun olet ❤? meissä isommissa ihmisissä on enemmän rakastettavaa kun laihoissa ?? sä näytät hyvälle?

  Vastaa
 4. not the coffee machine

  Elia, sun ei tarvitse tehdä videoo jos sä en vaan jaksa. Jos joku haukkuu sua ni sä tiedät että niillä ei oo muutakaan tekemistä. Itse en oo missään vaiheessa tajunnut että olisit jotenkin ylipainoinen. Musta olit jo hyvä sellasena kuin ootkin.❤️ Oot niin vitun kova! You rock!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.