Video duunattu kaupallisessa yhteistyössä Silja Linen kanssa! Mä dikkasin Maarianhaminasta paljon ja hyvät fiilikset tuli tottakai kun tuli mieleen muistoja lapsuudesta. Ehkä mäki ostan joskus purjeveneen ja veneilen tohon satamaan. nevö nou.

Duunataan myös parasta bestiä #verhonmatkassa sarjaa Siljan omalle kanavalle ja myöskin tältä matkalta löytyy oma videonsa! Linkki tässä siihen.

10 Vastausta

 1. minna halmekoski

  Me käydää lähes joka vuos Anvenanmaalla, nytkin mennään Heinäkuussa viikoks ja varataa aina mökki. Ollaan käyty aina Lilla Holmenissa ja oikeestaan en muista oikein paikkojen nimiä mitä on????no ainaki Taffelin tehtaanmyymälässä ja yhessä ihanassa kahvilassa joka on ninku kasvihuone ja Mariebadissa käydää kans aina❤❤

  Vastaa
 2. Oreo Cookie

  Sydäntä lämmittää kun oli niin ihana video ja oli mukava katsella videota ????

  Vastaa
 3. Lozix

  Äidin ja sisarusten kanssa kerran vuokrattiin mökki Ahvenanmaalta muutamaks päiväks~ Mentiin Ahvenanmaalle autolla ja mökki olikin siellä pohjoisemmassa saarta, siellä oli paljon kauniita paikkoja missä käytiin, mutta mun lemppari oli sellanen 5-7 kilometrin kävelyreitti metsikössä ?

  Vastaa
 4. Jenni Nurmela

  Siis olin jus pariviikkoa sitten laivalla ja mentiin niinku Tallillaan ja kun oltiin tulossa takas Helsinkiin nii siellä laivalla näin sut mut en uskaltanu tulla juttelemaan sulle 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.