Nyt Lilli ja Voitto laukkailevat vihreämmillä laitumilla. Tässä pieni muistovideo, jonka kokosin vanhoja videoita katsellessani. Palaillaan videoiden pariin kunhan toivutaan pahimmasta surusta, katselkaa tekin sillä välin vanhoja videoita. Tulevaksi sunnuntaiksi olen ajastanut viimeisen videopostauksen Lillistä ja Voitosta. Kiitos teille aivan ihanista viesteistä joita jo olette laittaneet ?

Jos et tiedä mistä on kyse, katso tämä video: https://youtu.be/TtVNuzFIuos

★ SOMET ★

♦ BLOGIT
https://www.lillivoitto.fi

♦ SNAPCHAT
PINJA1998 https://www.snapchat.com/add/pinja1998
TIIASUOMALAINEN https://www.snapchat.com/add/tiiasuomalainen

♦ INSTAGRAM
TIIA: https://instagram.com/tiiavoitto
HEVOSKUVAT: https://instagram.com/lillivoitto
PINJA: https://instagram.com/pinjasuomalainen

♦ E-MAIL
tiia.suomalainen[at]dnainternet.net
pinja.suomalainen[at]dnainternet.net

♦ FACEBOOK
https://www.facebook.com/VoittoKotiin

MUSIIKKI / MUSIC CREDIT
Title: The End
Type of music: Chillstep
Mood: Sad / Emotional
Download: https://soundcloud.com/day7official/t…

10 Vastausta

 1. Ella Page

  Voih 🙁 Oon seuraillu teidän kanavaa muutaman vuoden aina silloin tällöin kun tulee ikävä tallielämää ja heppoja. Nyt se hevoskärpänen taas puraisi ja tulin heti katsomaan teidän kuulumisia. Tuli kyllä todella paha mieli teidän puolesta. Oikean päätöksen teitte ja huolehditte hevosistanne rakkaudella ja annoitte niille ihanan elämän! Kyllä tässä kyynel vierähti.

  Vastaa
 2. Iiris Tilli

  Mut nyt ne oli sillo yhessä ja on edelleen?. Hyö on teiän sydämissä j työ varmsti heiän.❤️ Meiän koira kuoli ja se oli meillä vissii ennenku synnyin joten tiedän tunteen? voimii teille???????????

  Vastaa
 3. heppa fani

  Voimia! Tiedän tämä kommentti tulee myöhäs mutta silti! Lilli ja Voitto asui teillä maailman parhaas kodis. Niin ei ois voinu olla parempaa kotii! ❤️ Otan osaa tosi paljon!

  Vastaa
 4. Salla Suni

  VOITTO! LILLI! VOITTO JA LILLI, KIRJOITIN NIMENNE VETEEN, VESI HUUHTOI SEN. KIRJOITIN NIMENNE SEINÄÄN, ISÄ VAHTOI TAPETIT. KIRJOITIN NIMENNE SYDÄMMEENI, SIELLÄ SE PYSYY!! EIKÄ SE HAITTAA KETÄÄN HAITTAA!!!????????❤??????????❤????????????

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.