Halusin kuvata itselleni muistoksi kollaasin asioista joista pidin mun lomalla. Kiitos Samsonite matkalaukun lainasta Polhemille! Samsonite Memphis Spinner 55/20 laukku on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Kohokukkia somessa:
Instagram: https://www.instagram.com/kohokukkia/
Facebook: https://www.facebook.com/kohokukkia/
Snapchat: kohokukkia
Periscope: kohokukkia
Contact: [email protected]

Biisi:

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Tyyli Pisteitä

  Olipa jotenkin ihana simppeli, mutta upea video! Tästä jäi hirmu hyvä fiilis ?

  Vastaa
 2. Liqueur fills

  Upeasti oot tiivistäny nähtävyyksiä ym. ? ihana kokonaisuus! Oma isosisko tällä hetkellä Lontoossa aupairina, ollut lokakuusta asti, kävi kyllä jouluna kotona ja tulee ensviikolla taas. Tältä videolta näin jonkin verran millasta hänel on ollu siellä <3

  Vastaa
 3. Jenni Jee

  Tulipa hyvä fiilis kun katseli tätä videota 🙂 Ensimmäistä kertaa näin sinut aidosti onnellisena ja iloisena, jotenkin tasapainosena ja rauhallisena. Ihan kuin olisit vihdoin päässyt kotiin ja vapautunut jostakin raskaasta taakasta <3 Olet niin kaunis onnellisena.

  Vastaa
 4. Darkmaria

  Ihanan rauhallinen video enkä osannut oottaa että et puhu missään välissä. Mutta isoin kysymys on, missä paspartuu lintu??? :DD

  Vastaa
 5. emmem

  Olisi ollut kiva nähdä matkastasi muutakin kuin alkuintroa/kuvituskuvaa. Näin kyyneleet, mutta epäselväksi jäi itkun syy. Näin paljon kiinnostavia paikkoja, mutta epäselväksi jäi missä ne sijaitsee. Samoin ois ollut kiva kuulla kokemuksia ja fiiliksiä matkasta.

  Vastaa
 6. nameless

  Oon täysin samaa mieltä kuin moni muukin! Aivan ihana video, kokonaisuudessaan vaan ihana! ♡

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.