Moikka! Tässä on toinen ja viimeinen vlogi Teneriffalta! Käytiin Siam Park nimisessä vesipuistossa, mikä oli SUPER kivaa! Tunsi itsensä ihan lapseksi taas 😀 Mun lemppari siellä oli aaltolaite. Kuvasin myös viimeisen päivän siellä, kun käytiin ”laavarannalla”, missä hiekka oli mustaa + löysin hylätyn hotellin!

Onko koskaan liian vanha vesipuistoon? Ei mun mielestä 😛

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Aava-kaisla Vesala

  Tossa 9.17 kohdassa näky meijän hotelli ja oltiin siis tossa hotellissa 2kuukautta sitten

  Vastaa
 2. iiris väisänen

  Eiks ookki toi siam park vesipuisto nimeltään? Mä olin tuol 2014 jouluaattona! ?❤️

  Vastaa
 3. Aadan osoite

  Olin just viime viikolla Teneriffalla ja mekin käytiin Siam parkissa se on tosi kiva

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.