▲ INSTAGRAM @i.id.a
▲ https://www.instagram.com/i.id.a/

Kalenteri saatu ” Lush joulukalenteri on täällä taas! Toiveidesi mukaan räätälöity, juuri sinulle tehty ja käsin pakattu kalenteri, jotta joulukuusi olisi entistä maagisempi! ” – Lush

Kalenteri ilmeisesti loppuunmyyty – https://www.lush.fi/product/4383/joulukalenteri

Mutta Lushin sivuilta löytyy paljon muita kalentereita!
https://www.lush.fi/category/146/joulu

10 Vastausta

 1. Elle Romppainen

  Voitko tehä sit ku oot unboksannu kaikki kalenterit nii semmosen videon missä esittelet tavarat nuista kalentereista mitä tuotteita pidit itsellä??

  Vastaa
 2. edith koskela

  Moi, Lushilta ei tosiaan ole enää mahdollista tilata kumpaakaan, 100e tai 200e kalenteria. Ei ollut mahdollista edes ennen videosi julkaisupäivää. Olisi kiva, ettei katsojia johdettaisi harhaan, vaan että videossa ilmoitettaisi oikeat tiedot eli se, ettei tilauksia ole enää mahdollista tehdä. Ymmärrän kuitenkin, että olet mahdollisesti voinut kuvata videon ennen tätä viikkoa, ja ennen tuotteiden netistä poistumista. (Olisi ollut mukava, jos videolle olisi kuitenkin saatu tänään julkaisupäivänä vielä liitettyä uudet tiedot, koska ne olivat voimassa jo ennen videon tuloa)
  Yt. Edith

  Vastaa
 3. Eden :3

  Rakastan lushia! Ihanaa että vähentävät muovia noinkin paljon ja että tuotteet ovat käsittääkseni kotimaisia, ja tuoreita. Ja mikä tärkeintä vegaanisia.

  Vastaa
 4. mk 23

  Sun hiukset näyttää niin upeilta minkä merkkistä shampoota ja hoitoainetta käytät?

  Vastaa
 5. Zenka shih tzu fani

  Lushin kalenteri olis hyvä vaikka invaliudisäätiössä asiakkaille arvottava. Mutta Meikkejä vaik osastolle arvottavaksi hoitajien kesken tekevät hyvää työtä ja avaa miesten kalentereitä ni saat lahjoitettua myös miehille.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.