SOMET

IG mansikkka & nakki_ja_martta
FB mansikkka

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. lotzku kaunisto

  Omistan kissan ja koiran ja kissa on opettanut koiralle pompulalla leikkimisen? molemmat auttaa toisiaan samaan pompulat vaikeista paikoista?

  Vastaa
 2. En sano Sulle

  Ei tarvii kohta enää joka toisen tubettajan tuoda pakonomaisesti esille sitä, kuinka luonnosta on pakko pitää huolta ja sitä kuinka ite vaikuttaa näihin ilmastoasioihin. Eiköhän jo kaikki tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan jos asiat ei muutu. Valtio pitää kyllä huolen että kukaan ei enää lennä tai aja autolla jossa on käyttövoimana bensiini todellakaan halvalla. Joskus kannattaa kattella vähän sinne oman kuplan ulkopuolelle, kaikki ihmiset ei todellakaan asu helsingissä tai muutenkaan hyvien kulkuyhteyksien lähellä ja varrella..

  Jotkut ihmiset ihan oikeesti tarvii autoa siihen että saa leipänsä pöytään. Polttoaineiden veroa nostetaan ihan koko ajan, ite oon oman osani tehnyt, myin mun auton pois koska asun tampereella enkä pakosti tarvii sitä. Mutta jotku oikeesti tarvitsee ja ilmastovouhottajahipit iloitsee tästä, pitää ihan oikeesti MIETTIÄ ennen ku hätiköi. Ei kaikilla oo jumalauta varaa ostaa sähköautoa, kaikilla ei ees välttämättä oo kiinnostusta siihen. Oon erittäin huolestunut siitä mitä suomen hallitus tekee. Joka helvetin asiassa ajatellaan pelkästään ilmastoa eikä mitään muuta. Joka vitun asiassa.

  Meillä on kuitenki aika hienoo se että pienessä maassa on kannattava ja työllistävä teollisuus ja että me oikeesti hyödytään siitä. Tai no ei enää kauaa. Tää kostautuu ihan varmasti vielä joku päivä. Sanokaa mun sanoneen. Pointti tässä oli se että ei tarvii maijunkaa enää pakolla tunkee noita ilmastovouhotuksiaan tänne koska valtio pitää huolen siitä että kukaan ei aja enää kohta autoa, kukaan ei polta tupakkaa, teollisuus ajetaan alas ja rajat avataan, suomihan on jo maailman sosiaalitoimisto.

  Ja ei, en oo perussuomalainen.

  Vastaa
 3. eerika ii

  Ihmiset rakkaat. Ei se aurinko rasva oo todellisuudessa niin tärkeä. Kannattaapa lukea marjoja ja maskaraa kirja jossa kerrotaan lisää ruoka ja kosmetiikka kemikaaleista ja ekologisuudesta.

  Vastaa
 4. Iina Niemi

  Kiitos jälleen ihanasta hyvän mielen videosta ❤️ On parasta, kun sun kissat aina hengailevat taustalla videoissa ja ovat niin seurallisen oloisia ? Tosi mielenkiinnolla odotan, et mikä tämä uusi ulkomaille saakka vievä työtarjouksesi onkaan, kerrotko siitä myöhemmin meille seuraajille lisää? ?☀️

  Vastaa
 5. diesongod

  9:20 mikä toi musta juttu on millä peität kenkien kulumia? Mä niinn tarttisin tollasen! ?

  Vastaa
 6. Anna Korelin

  Hei, shortsien tilalla voi käyttää sellasta voidemaista dödöä sisäreisissä! Levittää vaan sopivan määrän molemmille puolille ja muistaa pestä pois jälkeenpäin. On pelastanut mut niin monessa eri tilanteessa, ja jalatkin tuulettuu ?‍♀️

  Vastaa
 7. Joanna Mantour

  Siis luulin että mun kissa on ainut jonka lempileluja on ponnarit ja vielä parempi on puhelinlankaponnarit.? Niitä meidän kisu kantelee pitkin asuntoja??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.