Tän videon pointtina on siis selittää teille mitä mun elämässä on tapahtunu viime aikoina, ja kuvailla teille miltä musta tuntuu ja on tuntunut koko kesän. Tässä videossa en vielä voi tsempata hirveesti muita pääsemään näistä olotiloista eroon koska en vielä ole itse niin pitkällä tässä prosessissa. Nyt mulla on taas ollut hyvä jakso että en ole tuntenut ahdistusta yhtä paljon, mutta en koskaan tiedä milloin se taas iskee. Siksi toivon löytäväni tähän ratkaisun jotta voin taas olla positiivinen oma itseni 24/7. Toivottavasti teillä on parempi ymmärrys nyt musta ja siitä millanen mä oon, ja miks mä välillä katoon somesta jne.

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
www.lindaekroth.com
[email protected]

10 Vastausta

 1. Olivia Koskela

  ihanaa että puhuit aiheesta ❤ oot tosi aidon olone ihmine ja super kaunis ✨

  Vastaa
 2. Taru Tammikallio

  Voi ei. :S Itsellänikin on joskus ollut vastaavaa, mutta mennyt onneksi ohi. Toivottavasti olo paranee pian!

  Huomaan että itselläni on tullut noita fiiliksiä juurikin epävarmoissa ja stressaavissa elämäntilanteissa.

  Vastaa
 3. Runski

  Kiitosl Samanlaiset olot ollut tuossa muutaman vuoden. Aina kun kelaa että lääkäriin voisi mennä, iskee saamattomuus päälle eikä jaksa. Tää tuo kuitenkin motia että en oo yksin asian kanssa.

  Vastaa
 4. Anni .P

  Jos on surullinen tai vihainen tai muuten vaa ahdistaa niin ne tunteet pitäis surra sillon eikä jättää sivuun koska ne tulee luultavasti takaisin ja se on ihan normaalia että joskus masentaa monta tuntia tai jopa monta päivää? super hyvä video!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.