Me ollaan tehty iso ja tärkeä päätös, minkä taustoista ja etenemisestä kerrotaan videolla lisää ? Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä SOS-Lapsikylän kanssa. Monet itkut on itketty tämän lapsiasian äärellä – miten paljon meillä olisi annettavaa, mutta vähän mahdollisuuksia. Tukiperhetoiminta antaa meille mahdollisuuden olla tärkeitä aikuisia jollekin pienelle, sekä iso apu jollekin toiselle vanhemmalle. ?

SOS-Lapsikylän nettisivut: https://www.sos-lapsikyla.fi/

SOS-Lapsikylän tukiperhetoiminta: https://www.sos-lapsikyla.fi/tukiperheeksi/

SOS-Lapsikylän kuukausilahjoitus: https://www.sos-lapsikyla.fi/lahjoitus-lapsille-suomessa/

JOS TYKKÄSIT VIDEOSTA:
? Nosta peukku
? Kerro se kommenteissa
? Tilaa kanava (ilmaista)
Kiitos, reagoinnit merkkaa mulle paljon! ?

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
BLOGI: https://mariakangaskortet.com/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mariakangaskortet
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

10 Vastausta

 1. The Realm of Maria

  Olisitko kiinnostunut tulemaan SOS-Lapsikylän seuraajailtaan 20.11. (Helsinki) kuulemaan lisää? Mäkin olen mukana siellä ❤

  Vastaa
 2. Wiiwi

  Musta ois niin siistiä olla tukiperheenä tai sijaisperheenä tms. jolleki lapselle joskus tulevaisuudessa. Vielä oon liian nuori ja epävakaa opiskelija elämä, joten en usko, että voisin ees vielä olla, mutta haluun kyllä joskus olla!

  Vastaa
 3. englan matkassa

  Awww?meidän perhe on tukiperhe ja siaisperhe!❤️se on ihanaa ja raskasta ?teidän kannattaa!

  Vastaa
 4. Mii sa

  Mulla on paikkoja mihin mennä yä kylän mutta mun mummo ja pappa asuu Uudessakaupungissa

  Vastaa
 5. EliVer X

  Wau! Ihan huippua! Mekin voitaisiin osallistua, pitää infota mun miestä tästä. ?

  Vastaa
 6. Janette.K

  Aivan ihanaa että tällaista on mahdollisuus toteuttaa, niin lapselle joka pääsee tämmöiseen tukiperheeseen, kuin heille jotka haluaa ja pystyy tämmöistä tarjoamaan❤️ jokaiselle tarvitsevalle tuo iloa ja tukea elämään❤️ onnea teille tähän, ootte kyl niin huipputyyppejä tähän hommaan!

  Vastaa
 7. kyl kyl

  Mun yks tuttu tekee tukiperhetoimintaa, ja sitä seuratessa on kyllä huomannut et sitä ei rahan takia tehdä vaan aidosta auttamisen halusta. Mun mielestä se on niin hienoa että on teidän kaltaisia ihmisiä ketkä haluaa auttaa huonossa elämäntilanteessa olevia lapsia, koska helppoahan se ei varmastikkaan ole ottaa ventovieras ihminen kotiinsa asumaan. Ei voi muuta sanoa kun wau ja hattua nostaa, sulla on todella hyvä sydän❤️
  Tsemppiä toiminnan alkamiseen, ainakin videoiden välitykseltä on saanut kuvan että teidän perhe on suorastaan ihanteellinen ympäristö ongelmista kärsivälle lapselle saada taas elämä oikeeseen suuntaan!

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.