Meidän perheen joulunviettoa ja lahjojen paketointia ?

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

Kanava kertoo nuoren naisen matkasta kohti unelmia yrittäjyyden, opintojen, äitiyden ja itsensä kehittämisen keskellä.

FAQ:
– Maria 1990, Tommi 1989, Isla 2015, Tomas 2017
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa
– Kamera Olympus OM-D E-M5 Mark II

10 Vastausta

 1. Kiia & Pinja

  Meillä on jouluperinteunä joulusauna,lastenohjelmien katsomista ja se että aamulla saa yhden lahjan kuusen alta??

  Vastaa
 2. Musiikki Hullu

  Voisitte tehdä niin että sanotte lapsille että pukki ei ehtinyt tullakkaan ja sitten vaikka sinun miehesi käy viemässä lahjat terassille, koputtaa oveen ja sinä menisit lasten kanssa ulos katsomaan että mikäs siellä oli. Silloin lasten ei tarvis nähdä sitä joulupukkia:)

  Vastaa
 3. Pauliina Forsman

  me lapsena saatiin leikkiä joulukuusella. vaihdeltiin koristeiden paikkaa,laitettiin barbeille kodit oksille kaikkine huonekaluineen. mummini antoi meidän muovailla steariinista palloja. suoraan kynttilästä:)nämä oli siis mummini luona joka asui meillä yläkerrassa omakotitalossa. vanhemmillani oli toisenlaiset säännöt. oli mukavaa kun oli samassa talossa tavallaan kaksi niin "erilaista" joulua. ei itse en anna lasten leikkiä kynttilöillä?

  Vastaa
 4. vainneelanelamaa

  Me käyään joulua edeltävänä päivänä toisessa mummulassa, koska asuvat eri kaupungissa. Jouluaatto ollaan kotona rauhassa ja aamulla saa yhden lahjan. Sit me käyään joskus kolmen aikaa joulusaunassa ja mennää toiseen mummolaan. Kuuen aikoihin ku tullaa mummolasta nii avataan kaikki lahjat ja sit vaa koko ilta tutkitaa niitä lahjoi ja kaikkee sellasta.

  Vastaa
 5. Laura Hyvönen

  meiä jouluperinteet on aina tämä:

  herätään 9 veljeni kaa ja syyään koko perheelle riisipuuroa, jossa yksi manteli ja sen mantelin saaja saa toivoa jtn. sen jälkeen veljeni kanssa saadaan avata joulusukissa olevat yhdet lahjat. sen jälkeen lähetään koko perheellä (+koirat) käymään eläintenhautuumaalla joka on ihan lähellä kotiamme niin käydään viemässä kynttilä ja pari piparia kuolleen koiramme haudalle. sit mummo ja ukki tai ukki ja täti tulee meille ja syödään ruoka ja jutellaan. sen jälkeen pelataan pictionary peliä ja jutellaan. ennen tuli joulupukki (eli jompikumpi ukki) kylään mutta nyt kun minä ja veljeni ollaan sen verran vanhoja niin lahjat tulee jossain vaiheessa kuusen alle pictionaryn loputtua. sitten juodaan kahvit ja minä veljeni kanssa jaetaan lahjat ja kaikki avaavat lahjat ja niitä sitten ihastellaan lopuniltaa. ja myöhemmin sitte 11 aikoihin soittelen ystävieni kanssa videopuheluita joissa esitellään lahjat. ❤️

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.