INSTAGRAM: https://www.instagram.com/helitiiamaria/
SNAPCHAT: helitiiamaria
BLOGI: http://www.tinkerbella.fi/

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. YOU ARE GREAT!

  En todellakaan halua, että ilotulitteet kielletään mun uuteen vuoteen on kuulunut pienestä pitäen ilotulitukset ja meillä on koira, mutta ei se haittaa vaikka yhtenä päivänä noin 8tuntii kuuluu pauke ei ne koirat siihen kuole.

  Vastaa
 2. Aino Puttonen

  Raketit kuuluu ehdottomasti uuteen vuoteen ja meillä on neljä kissaa ja yksi koira ja pupu eikä se niitä haittaa ne vaan kattoo ikkunasta tyytyväisenä ?

  Vastaa
 3. pinjachu 666

  Meillä on kaks koiraa ja toinen vaa juoksee niitä päin ja toinen on vaan ihan paniikissa että poissss tyhmät ja en haluu et niitä kiellettäis

  Vastaa
 4. guitarrayay

  Ei ilotulitteita olla kieltämässä kokonaan vaan yksityiskäytöstä vaan. Ongelma on, ettei niitä oikeasti ammuta yhtenä päivänä viikossa, vaan viikko ennen ja jälkeen uv:ta. Roskaaminen on ihan tuhotonta raketeilla ja vaikka kotikoirat kestäsivätkin ampumiset, mites luonnon villieläimet? Ovat varmaan aika paniikissa. Ja unohtamatta jokavuotisia näkö-, kuulo- ja muita vammoja, jotka aiheutuvat rakettien käytöstä. Rakettien käyttö on todella vastuutonta, alakoululaiset ja humalaiset ihmiset ampuu niitä muita ihmisiä ja rakennuksia päin. En nää yhtäkään syytä, miksi yksityisten ihmisten tarvitsisi ampua raketteja.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.