Tässä videossa halusin vaan jutella teidän kanssa syvemmin pitkästä aikaa, ja kertoa vähän tarkemmin mun elämän tilanteesta. Toivottavasti arvostatte tälläsiä videoita missä puhun tosi avoimesti mulle myös henkilökohtasista asioista. Täytyy myöntää että mulla on noussut kynnys viimeisen puolen vuoden aikana jakaa itsestäni yhtä paljon henkilökohtaisia asioita, koska yleisö on kasvanut ja samalla myös muhun kohdistuu enemmän kritiikkiä ja mun yksityisasioita spekuloidaan. Yritän kuitenkin aina silloin kun musta tuntuu siltä että haluan puhua tietyistä aiheista myös tehdä sen. Toivottavasti tää video anto joitain vastauksia teille, kun mulle viime aikoina on tullut paljon kyselyä liittyen mm mun ahdistukseen yms. Oon ilonen että oon tällä hetkellä löytänyt tasapainon elämään ja oon onnellinen, mutta niinkuin aiemminkin, joku päivä voi olla super hyvä ja seuraavana päivänä tunnen taas ahdistusta ja alakuloisuutta. Siksi haluan tänä vuonna myös yrittää keskittyä enemmän vaan positiivisiin asioihin, ja oppia ajattelemaan entistä positiivisemmin. Koska oon huomannut että se auttaa mua ehkäsemään näitä huonompia jaksoja, kun vaan ei anna tilaa negatiiviselle ajattelulle. Kun siis huonoja hetkiä/tapahtumia tulee elämässä eteen, haluan osata käsitellä tilanteet oikein jotta pääsen mahdollisimman nopeasti jatkamaan siitä mihin jäin. Tää vuos on siis omistettu positiivisen energian jakamiselle, ja toivon että joka ikinen teistäkin yrittäisi keskittää edes pienen osan energiastanne ilon ja hyvän mielen jakamiselle ❤️

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Roosa Rinta-aho

  sä oot kyl niin hyvä puhuu avoimesti ja muutenkin oot niin ihana omana itsenäs❤

  Vastaa
 2. Paula Rämö

  Mistä katoit lapsena videoblogeja? Kun itse en muista et olis ikinä tullu youtubessa vastaan vlogeja kun olin lapsi. Vasta n. 5v ajan niitä on tullut ja lisääntynyt kokoajan.

  Vastaa
 3. Arianator always

  Miks mä katon tän vasta nyt ku tää julkastiin mun synttäripäivänä ?? Voi höh

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.