Seuraa mua!

Instagram: https://www.instagram.com/juliahonen/
Blogi: https://www.juliahonen.com/
Pinterest: https://fi.pinterest.com/juliahonen/
Spotify: https://open.spotify.com/user/juliaahonen?si=6sPSsPnHRui4VN81_nMFNQ

Minusta (FAQ):
?Ikä: 21, 1997
?Opiskelen sosionomiksi, opinnot alkoivat tammikuussa 2019
?Asun yhdessä poikaystäväni Aleksanterin kanssa
?Meillä on kissa nimeltä Ludwig

Video ei sisällä maksettua mainossisältöä.

10 Vastausta

 1. elina kaarina

  Oli tosi mielenkiintosta kuulla sun ajatuksia viherpesusta! Tuntuu ettei siitä puhuta juuri missää…

  Vastaa
 2. paljo mania

  Kuinka sinisilmäinen pitää olla jos luulee että Suomen viherpiiperryksillä on mitään väliä yhtään mihinkään, paitsi Suomea heikentävillä asioilla..Sulle myös hyvää kesää siitäkin huolimatta.

  Vastaa
 3. Anissa Uusikangas

  En oo perillä kenenkään videoiden julkaisuaikatauluista enkä tiettynä päivänä ja aikana odota kenenkään videota, etkä oo tästä poikkeus, mutta oon aina ilonen, kun nään sulta uuden videon! Ekologiset ja muuten vastuulliset valinnat on sun kanavalla yksi kiinnostavimmista teemoista, joten kuulisin mielelläni lisää aiheesta. Hyvä jos jatkat aiheesta puhumista, ja myös virheistä, koska se ajatusmaailma, että pitäisi olla täydellinen, jotta voisi puhua aiheesta, on ihan typerä. Teet mun mielestä ylipäätään avoimia ja visuaalisesti kauniita ja persoonallisia videoita.

  Vastaa
 4. Tursas

  Mistä kaikki päästöt lopulta syntyy? Ihmisten kulutuksesta. Kaikki tehtaat on sitä varten jne. Mikä sitten vaikuttaa paljon on päästöjä/kulutusta? Ihmisten määrä ja heidän varallisuus. Puun suojelu ei auta mitään, koska se puu paperia varten kaadetaan muualta. Paperin hinta ei edes nouse suojelun takia. Kaupassa ei ole suojelun takia vähemmän paperia. Hyöty on siis nolla. Vihreät haluaa poistaa köyhyyttä, eli lisätä kulutusta. Afrikkaan on suunnitteilla yli 100 hiilivoimalaa maanosan vaurastumisen ansiosta. Koko homma on täysin kestämätöntä. Ei kannata kuunnella Vihreitä, jos haluat pelastaa maailman.

  Vastaa
 5. ekoanju

  Kiva ku puhuit viherpesusta ? Se tuntuu tosi epäreilulta, että kuka tahansa yritys pystyy mainostamaan itseään ekologisena ilman rajoitteita. Musta sellaiset ekologisuuteen pohjautuvat mainokset pitäis täyttää valtion linjaaman kriteerit (esim. tietyt sertifikaatit jne) mainostuslupaa kohtaan. Nykyään mainostamisella ei oo juuri mitään rajoja ja sen myötä on helppoa ohjata kuluttajia harhaan. H&M ja muut pikamuotiliikkeet näkee ekologisuudessa markkinaraon ja tarjoaa kuluttajille hyvää omatuntoa halvalla. Tää on yhteiskunnallinen ongelma, ja siks musta ois tärkeää puuttua koko yhteiskunnan tasolla näihin asioihin ?

  Vastaa
 6. qwqert

  Maahanmuuttaja Arya Rashidi jahtasi maahanmuuttajaa pessaarilla Turun terroristi-iskussa ja hakkasi sitä tällä

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.