MIISA-TALKISSA puhutaan ajankohtaisista ja mieltä askarruttavista aiheista. Tänään aiheena on somen vaikutus omaan identiteettiin. Millainen olin 5 vuotta sitten, kun aloitin vloggaamisen verrattuna nykypäivään?
Kommentteihin saa ehdottaa aiheita tuleville jaksoille! Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 Vastausta

 1. mmiisas

  Moikka! Toisessa Miisa-talkin jaksossa pohdintaa somen muokkaamasta identiteetistä ja mun 5 vuoden ”tubeurasta”. Ois mielenkiintoista kuulla teidän fiiliksiä aiheesta ja myös siitä, miten mä oon teidän mielestä muuttunut näiden vuosien aikana?

  Vastaa
 2. tyynempi _

  Mun mielestä oot kyllä edelleen hauska. Videot ei ehkä oo samallai "hauskoja" ku joskus, mutta sulla on huumorintaju kohillaan ja se näkyy näissä nykysissäki videoissa. ?

  Vastaa
 3. RockismyAir

  Tosi fiksusti puhuttu.
  Ps. Mullakin on tollaset tyynyliinat, koska norsut on parhaita.

  Vastaa
 4. tattis1

  Sillä, kuinka paljon tykkäyksiä tai kommentteja somessa saa, ei saisi olla mitään merkitystä, sillä kommentit ja tykkäykset tulevat 98% sellaisilta ihmisiltä, jotka eivät tiedä postaajasta tai tämän elämästä yhtään mitään. Mielestäni tuntemattomien ihmisten mielipiteille ei tulisi antaa sijaa, ja toivonkin, ettei yhtään kukaan julkaise kuvia, videoita tai tekstejä sen perusteella, mitä muut ihmiset mahtaisivat olla niistä mieltä, vaan yksinomaan siitä syystä, että itse pitää kyseisestä julkaisusta.
  Some-käyttäytyminen on lähtenyt mielestäni lapasesta — ihmiset, etenkin teini-ikäiset ja nuoret määrittelevät toisensa ja itsensä sen perusteella, millaisia julkaisuja ja kommentteja sosiaalisesta mediasta löytyy.
  Olen seurannut sinua toisesta tai kolmannesta videostasi saakka. Pidän videoidesi sisällöstä, ja erityisesti siitä, kuinka sisältö on aikuistunut oman kasvamisesi myötä.
  Anekdoottina loppuun: Millään edellä sanomillani asioilla ei pitäisi olla mitään merkitystä — olenhan vain tuntematon mies, joka ei tiedä sinusta tai elämästäsi yhtään mitään. 😀

  Vastaa
 5. Anniina Mäkipää

  Hyvä video?! Osasit mun mielestä hienosti tuoda tärkeitä asioita esille ja oot edelleen mahtava tyyppi❣

  Vastaa
 6. NipsuOfficial

  Hei mahtava video jälleen!
  Ja mulla itsellä aloittelevana vloggaajana tahtoo tulla aika paljon ns. vihaa ja lestoittelua ja homottelua joka kerta kun minun videoissani näkyy rippiristi kaulassa tai jokin muu kristillisyyteen viittaava merkki ja suoraan sanottuna häiritsee se ihmisten tuomitseminen kun ristin merkistä(joka on itselle erittäin tärkeä voiman ja uskon lähde hyvään) voidaan repiä minun sosiaalinen taustani, seksuaalisuus ja jopa uskontokunta vaikka en ole missään todennut kuin olevani kristitty… Uskon vahvasti että Sosiaaline Media vaikuttaa paljo identiteettiin mutta myös läheisimpien ihmisten mielipiteet vievät asioita eteen- tai taaksepäi

  Vastaa
 7. Linnea Roos

  Nää Miisa-talkin puheenaiheet on tosi kiinnostavia ja rupee itsekin ajattelemaan samalla noita asioita oikeesti. Mahtavaa, että teet myös tälläsiä videoita! You the best❤️

  Vastaa
 8. Uwamahoro Aziza

  Moi oon 11v oon seurannu sua 4 vuotta ja sun videot on niin parhaita kun nään heti että sulla on uusi video niin klikkaan heti sitä ja sun videot piristää mun mieleltä ihan sikana T. Sun suurifani?????

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.