Moikka!
Tässä videossa näette vähän mun arkea, kävin kuvailemassa blogiin, käytiin Pr toimisto Sugarilla, käytiin kaffella, täytin taas ruokakakaapit, unboxaan uutuustuotteita ja vietän rentoa koti-iltaa.

JA HEI tietääkö joku, voiko tarkastaja antaa sakkoja jos junassa mikään leimalaitteista ei toimi? Jos on kortille ladattu arvoa, niin enhän mä voi tietää että ne ei toimis, eikä junasta voi enään edes ostaa konduktööriltä lippua. KOMMENTOIKAA ALAS SAAKO SILLOIN MENNÄ NS PUMMILLA?

Puhun videolla myös siitä mitä pillereitä mä nyt alan syömään ja siitä miten tärkeetä on muistaa oikeesti syödä niitä vitamiineja nyt kun syksy ja talvi lähestyy. Olen tosi innoissani että nyt sain vihdoinkin tarvittavat pillerit jotta voin pitää kehostani parempaa huolta, ja uskon että näen tuloksia jo pian mielialassa ja jaksamisessa.

Mutta hei, miksi kukaan ei kertonut mulle aiemmin tosta NORDIQ FEMALE COMPELX pilleristä!? Mä oon aina luullu että e-pillerit on ainoot pillerit jotka auttaa ihoon. Toki voi syödä jotain muita vitamiineja jotka on hyväksi iholle jne, mutta toi on nimenomaan pilleri joka on suunnattu naisille kun he lopettavat e-pillereiden syönnin tai aloittavat. Tossa pillerissä on valmiiksi kaikki aineet jotka auttavat mm mielialanvaihteluun, PMS-oireisiin, IHOON ne. Tää tyttö Sugarilla joka anto mulle noi sano että oli ite syönyt sitä myös ja se oli auttanu topsi paljon. En ole mikään ekspertti, joten en tiedä voiko näitä syödä kuka vaan vaikka ei olisi juuri aloittanut tai lopettanut e-pillereitä, mutta linkkaan tohon alle sivun mistä voitte lukea enemmän. En tiedä jos tämä on sattumaa, jos tää johtuu mun e-pillereistä vai jostain muusta mutta oon nyt syöny 3 päivää noita ja tänään aamulla heräsin siihen että mun KAIKKI finnit oli hävinnyt. Tai oli kuivunut ainakin pois, että ei ollut uusia tulossa tai vanhat ärtyneitä. No kuitenkin super hyvä vinkki jos tekin kärsitte iho-ongelmista, PMS-oireista ja luulette sen johtuvan nimenomaan hormooneista. En ole kuitenkaan tutkinut tätä tuotetta sen enempää joten voitte itse lukea siitä enemmän. Tää ei oo myöskään mikään yhteistyö, ajattelin vaan jakaa tän tiedon teille koska mä aidosti haluuan vinkata tästä! 😀

TÄÄLTÄ VOITTE LUKEA ENEMMÄN:
https://nordiqnutrition.com/female-complex.html

TÄÄLTÄ PÄÄSETTE BLOGIINI:
www.lindaekroth.com

Kaikki jotka tykkää videosta on tosi koviksii :-))))

Menkää seuraa mua mun instassa jos haluutte nähä tosi hienoja whitegirl posekuvia:
IG: @Lindaekroth

SNAP: @Liduuu
BLOGI: www.lindaekroth.com

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Veera Sauna-aho

  tee testivideo kasvonaamioista ja se ei oo kyl kovin terveellistä laittaa niitä nammaan nii testaa vaik käteen?

  Vastaa
 2. Marie Marie

  Koska olet kova juomaan vichyä – kuten minä, niin suosittelen lämpimästi sodastreamia. Säästää sikana rahaa ja mulla yks kaasupullo kestää reilun kuukauden (sen vaihto maksaa verkkokauppa.com:issa 6,90€) ja käytän sitä kuitenki päivittäin! Luonto ei kuormitu niistä muovipulloista, eikä tarvi ravata kaupasta hakemassa niitä vesipulloja 🙂 Ja koska olet kova muutenkin syömään hedelmiä, voit niillä maustaa sitä vettä. Paljon kätevämpää! Meillä ollut käytössä toi 3vuotta ja toimii edelleen ku uusi ja itse tehty on paljon parempaa, kun kaupasta ostettu. Eikä ole suolaa lisättynä 🙂

  Vastaa
 3. venkku

  Noi finnit saa tosi hyvin pois Avitcdi 0,025% en tiiä kirjoitinko oikein ja sitä saa apteekista?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.