😀 Jos tykkäsit, painaa peukkuuu ylös!

SEURAA MUA
instagram: http://www.instagram.com/soikkuyo
twitter: http://www.twitter.com/soikkuu
snapchat: soikkuyo

10 Vastausta

 1. wuh

  Mullakin oli omituisesti vähän aikaa sit kainalossa atooppista ihottumaa, ihmettelen, kun ei oo ikinä 46 v ollu kainaloissa. Onneksi lähti pois.

  Vastaa
 2. kolehtaja paavo

  Tulin vaa kertoo, mut koira ei puistossa aina todellakaa hauku sen takii et haluu leikkii tai touhuu sun kaa, vaan se voi haukkuu siellä ihan vaan siks että siellä haisee MONI muu koira ja joku on voinut merkata sitä reviiriks ja ei uskalla/haluu mennä/olla toisen reviirillä, mulla koira tekee tätä samaa (tosin kuseskelee muiden merkkauksia yksin olessa puistossa) 🙂 en ois huolissaa 🙂 ja sulla on hieno koira 😉 🙂 esim jos sulla käy koira pissalla ne alkaako se etutassuilla "kaivaa"? Kun koira joka kaivaa tarpeiden jälkeen ei yritä niitä peittää vaan jättää tassuista hajun/merkin että on sen alueen "pomo" ja harva sitä lähtee uudeöleen merkkaamaan 🙂 näin mulle on koirakouluttaja sanonut 🙂 ja nykyään itse opiskelen poliisi koiran kouluttajaksi 🙂

  Vastaa
 3. Iida Pasanen

  Onko sulle tullu kommetteja siitä että saako sun lemmikit ruokaa. Yms kun mun videoihin on tullu kokoajan.

  Vastaa
 4. foxy gamer

  Kannattaa olla sen kanssa koirapuistossa ja kysyy esim (kaverin) koiran kanssa siellä puistossa ja jos meet yksin ota pallo mukaan jos sinne tulee muitakin koiria ota pallo pois ettei tuu tappelu huom(mulla on 2 koiraa ja on ollu niienlisäks 3 mut kuollutta)

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.