Rakastan Emma Chamberlainia, hän on inspiraationi kiitos.

ps. seuraa mua

oon igz mariieveronicaofficia
snap, facebook ja twitter mariieveronica

10 Vastausta

 1. Yellonis

  Ethän sä kokonaan oo poistunu NRJ:ltä kuitenkaan 😀 sua on ihana iltaisin kuunnella

  Vastaa
 2. pvalli85

  Minä en edes jaksa kuunella radiota aamulla töihin mennessä!kuuntelen radiota aina iltaisin! olenko sitten ainoa,sitä en tiedä! 🙂

  Vastaa
 3. Jari Karjalainen

  Ai että ymmärrän tuon Helsingin katutöihin kypsymisen. Koskaan ei tiedä mikä on seuraavaksi revitty auki. Ymmärrän että kesällä näitä on paras tehdä, mutta tuntuu että nämä vain lisääntyvät. Tämä kesä on ollut niin hanurista kun keskustan tienoilla on vaikka missä ruuhkaa.

  Ja onnea iltaan. Itse kuuntelen vain aamulla radiota. En tosin ole kuunnellut NRJ:tä. Mutta pitää ehdottomasta kuunnella edes kerran, minkälainen ohjelma sinulla on, ja ennen kaikkea: minkälaista musiikkia tarjoilet.

  Vastaa
 4. Halkoa Soraa

  Mä pystyn nii samaistuun toho mäkkärihäpeään… Perus mennä autokaistalle ja jäädä syömää jonneki lähiparkkikselle, mut ei kuitenkaa liian lähelle ettei kukaa tajua et mä sielä yksin vedän mäkkisafkaa ???? Ja just toinen toi lapsimoodi, ei mitää itsehillintää ja jos kieltää jotai iteltä ni haluu vaa enemmän, tarvisin kans jonku potkimaan persuksille että tästä elämästä tulis ees jotain ??

  Vastaa
 5. Only Armys Can Know

  Tänää tuli verho showta just ku olin nuorisokahvilassa pelattii biljardia ja oli mukava kuunnella niitä uni juttuja 😀 !

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.