täältä löytyy lisää:
http://www.suomalainen.com/ajankohtaista/2534

SOMET

IG mansikkka & nakki_cat
TWITTER maijupauliina
SNAPCHAT itkunapero
FB mansikkka

Posti on kiinni.

Yhteistyössä Otava.

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. N I-H

  mä oon ainakin hirvee lukutoukka! Ps mua kiusataan vähän koulussa kun mä rakastan lukemista?

  Vastaa
 2. Aada K

  Mä oon nyt yläasteella ja en koe itse lukutoukkana, että lukeminen olis yhtään noloa ja mun läheiset on tosi kannustavia sen suhteen ja aina sanoo, kuinka kivaa on, että mä luen niin paljon kirjoja.
  Mutta kyllä mäkin oon törmännyt siihen synkempään puoleen, kun jotkut mun vanhat luokkalaiset haukkui ja puhu pahaa musta, koska olin "se nörtti, joka on koko ajan nenä kiinni kirjassa." Mutta oikeesti niidenkin kannattaisi lukea kirjoja, koska kirjat avaa miljoonia maailmoja ja niiden kautta oppii hyväksymään erilaisuutta ja ymmärtämään asioita. Tuntuu, että kirjoja ei arvosteta tarpeeksi.

  Vastaa
 3. Aulë Pulli

  Luen koulussa lähes kaikki välitunnit (oon 8 luokalla). Välitunnilla on vaan niin tylsää tuijottaa seinään (mulla ei oo älypuhelinta, joten luen välituntisin), siispä monet pitävät minua kenties nörttinä, sillä opiskelen myös ahkerasti. Toisaalta meidän luokanvalvoja uskoo, että monet kunnioittavat minua, sillä kirjat ovat antaneet minulle rohkeutta ilmaista mielipieitäni, sekä suhtautua erilaisiin mielipiteisiin. Itse ajattelen, että kirjojenlukemisen nolous piilee, juuri siinä, ettei haluta vaikuttaa 'pikkuaikuisilta' eikä 'tosikoilta' vaan halutaan toisten hyvöksyntää ja tuijotellaan mieluummin puhelimen näyttöä.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.