Diipidii ja termosta pulloon! 💖 Miltä näyttää kondiittorin työpäivä? Tällä videolla sie pääset kurkkaamaan, millaisia työtehtäviä kondiittorin työpäivät pitävät sisällään. Kyseessä on käsityöammatti, jossa vaaditaan sorminäppäryyttä sekä tarkkuutta. Leipomossa työpäiviini kuuluu mm. erilaisten massojen sekä täytteiden ja kuorrutteiden valmistamista, kakkujen sekä leivosten koristelua sekä konditoriatuotteiden pakkaamista työtilojen puhtaanapitoa unohtamatta. Työparini hoitaa useimmiten paistotehtävät työaikojen puitteissa, enkä saanut niitä sen vuoksi sisällytettyä tähän maideihin.

Valmistuin vuonna 2018 leipurimestariksi ja leipomoalalta omaan yli kymmenen vuoden työkokemuksen. Leipurimestarin erikoisammattitutkinnon painopisteitäni olivat työnjohdolliset tehtävät sekä haastavien leipomotuotteiden valmistus käytännön työtehtävissä. Opintoni painottuivat leipomoalan tuotekehitykseen pienleipomotuotannossa, joten erityisosaamiseni painottuu tuotekehitykseen. Tällä hetkellä teen päivätyönäni konditoria & somevastaavan töitä ja opiskelen kondiittoriksi Riveria – oppilaitoksessa oppisopimuksella. Työpäiväni sisältävät myös muita kuin kondiittorin työtehtäviä, enkä pystynyt siitä syystä kuvaamaan työpäivää kronologisessa järjestyksessä kellonaikojen kera.

Työpäiviin kuuluu videolla näkyvien tehtävien lisäksi mm. loppusiivous, joka sisältää roskien viemisen, tiskien tiskaamista, lattian lakaisua sekä pintatasojen ja laitteiden puhdistuksen sekä pöytäpintojen desinfioinnin.

Ja kyllä. maistamme kaikkia massoja, joita valmistamme konditoriassa. Koemaistamme kaikkea mitä valmistamme, jotta voimme olla varmoja siitä mitä asiakas on saamassa. Työkaverini maistaa kaikki lihaa sisältävät massat, sillä en syö itse lainkaan lihaa. Reseptimme on laskettu pitkälti niin, että maku pysyy joka kerta samana, mutta tällä toimenpiteellä voimme varmistaa ettei virheitä tai lipsahduksia ole päässyt sattumaan. Jokainen maistelukerta ei oo mikään UUH JEES HERKKUA – elämys, vaan se on rutiininomainen toimenpide ja maistelumäärät aika pieniä. Heh! 😀

Haluatko tietää jotain leivonnasta, kondiittorin työstä tai elintarvikealasta? Kysy pois, vastaan kommentteihin parhaani mukaan! 😘

☑ Katsottu
☑ Tykätty
☐ Tilaa miun kanava: http://bit.ly/2kwrPEs (ei maksa mittään!)

—————————————————————————–

LINKKEJÄ
♥ Miun edellinen video ›› http://bit.ly/36rSbJF
(Viikko miun kaa Chiang Maissa | Hullu vesiputousseikkailu! 🌊 | Gootti lomailee ››)
♥ Videot, joilla leivotaan! (soittolista) ›› http://bit.ly/2kVZ5VR
♥ Videot kaikista työpaikoistani ›› http://bit.ly/30XK9Hb

——————–Paha lapanen somessa ——————-

🔎 KOTISIVU: http://www.pahalapsi.com/
🕷 MERCH : https://www.pahalapsi.com/verkkokauppa/
💀 FACEBOOK: https://www.facebook.com/pahalapsi/
📷 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/paha.lapsi/
🎵 SPOTIFY: https://open.spotify.com/user/pahalapsi

🖤 CONTACT: [email protected] 🖤
—————————————————————————–
Video ei ole sponsoroitu eikä sisällä tuotesijoittelua.
Ps. jos luit boksin tänne asti kommentoi: 🍭 , se on siun!

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Nedde

  Olipa ihana video 🙂 Kiva tälleen leipuri-kondiittorina katsoa sujuvaa tekemistä!

  Itse en tosin alalle jäänyt vaan opiskelin perään mediaa.

  Vastaa
 2. Liisa Nikula

  Tosi kiva video! Itsekkin olen leipuri-kondiittori mutta nyt äitiyslomalla 😊

  Vastaa
 3. Susirajan Heidi

  Voe mahoton mitä herkkuja! Saispa jonkun tommosen kaakkusen tilattua kotia asti kuljetuttuna 😃😋🍭

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.