Kiitos tuotteista https://www.thebodyshop.fi ja Why Not PR!

Kohokukkia somessa:
Instagram: https://www.instagram.com/kohokukkia/
Facebook: https://www.facebook.com/kohokukkia/
Snapchat: kohokukkia
Periscope: kohokukkia
Contact: [email protected]

Biisi:

Tällä kuivataan hiuksia: https://www.youtube.com/watch?v=rJrEe8_gi64

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Wilma Päivärinta

  Kiva juttu, kun kerrot rehelliset mielipiteet tuotteista, vaikka ne on saatuja 🙂

  Vastaa
 2. Lilli Tahvanainen

  Minillä on maailman söpöin! ääni!!!!!?kävin itse eilen body shopissa ja ostin tosi paljon samoja tuotteita! Teet mahtavia videoita!??

  Vastaa
 3. Vanessa Paavola

  Mul oli tänä vuonna toi sama kalenteri ja mul oli sama ongelma ton 16 luukun kanssa mul kesti saada ainaki vartti saada se ulos?

  Vastaa
 4. Maggotta

  Body Shopissa töissä olleena kerron vinkin, et jos tahtoo käyttää puhdistavaa naamiota mutta ei tykkää kihelmöivästä tunteesta kasvoilla (tai on herkkä iho) niin suosittelisin himalayan charcoal-naamion sijasta japanese matcha tea-naamiota (: Itse tykkään siitä enemmän henkilökohtasesti, ja tuntuu silti virkistävältä ja puhdistavalta vaikka ei hiilinaamio ookkaan.
  Aika monet asiakkaat oli sitä mieltä että peppermint candy cane-tuoksu on aivan liian voimakas, varsinkin siinä suihkugeelissä enkä voi kyllä vastaan väittääkkään, mutta silti siitä paljon on menny joulun alla ? Noissa kausisarjojen kylpypommeissa on poikkeuksellisesti tollaset muovikalvot, koska ne on huomattavasti heikompaa tekoo verrattuna tavallisiin kylpyporeisiin jotka on todella tiiviitä ja kovia. Toki sen vois ehkä pakata pieneen pahviin, niin että se kylpypommi just ja just sinne mahtuis mutta niistähän päättää varmaankin ketjun isot kihot tms. ?

  Vastaa
 5. Jonna Mäkelä

  Tuo on varmasti pulla! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️?❤️❤️????????

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.