1:06 – 2:31 Pääsykokeet (lähihoitaja&ensihoito)
2:32 – 4:21 Mitä opiskelu sisältää (kurssit, kokeet jne)
4:22 – 7:49 Koulupäivien sisältö (käytännön harjoitukset, teoriatunnit)
7:50 – 10:18 Työharjoittelut (työharjoittelupaikat, mitä oppii/saa tehdä)
10:19 – 12:39 Ambulanssissa työskentely
12:40 – 13:48 Kenelle ensihoitotyö sopii

♡SOSIAALISET MEDIAT:
INSTAGRAM: http://instagram.com/eerikahaikonen
SNAPCHAT: @eerikahaikonen

♡BUSINESS: [email protected]

♡MUSIC
Production Music by www.epidemicsound.com.

KOMMENTOI ”?” JOS PÄÄSIT TÄNNE ASTI!!

10 Vastausta

 1. vainoharhailija

  ? Ehdottomasti toinen osa ja myös videoita sairaanhoitajan opinnoista sitten kun aloitat! ? Oon nyt kohta vuoden miettiny että hakisin AMK sairaanhoitajaks, mut en vielä tiedä oikeen? justiin keväällä valmistuin amiksesta ja aion kyllä tehdä nyt töitä vuoden tai pari että jos sitten haen AMKiin niin on sitten rahaa tallessa, ettei taas tarvitse pikkurahoilla kituuttaa, meni maku tuohon opiskelijaelämään niin haluan tehdä töitä välillä ? Mutta sairaanhoitajan opinnot kiinnostaisi kyllä ja ois mahtava päästä seuraamaan vaikka vaan videomuodossa, että mitä siellä tapahtuu, hoitajaopiskelijoita ei oo kovin montaa jotka tekee videoita. Kiitoksia tosi paljon videosta, tuli paljon sellaista tietoa lähäri + ensihoito amistukinnosta mistä en ollu kuullukaan ? Tsemppiä töihin ja AMKiin! ❤

  Vastaa
 2. Essuama

  Joo tee jatko-osa, tää oli tosi mielenkiintonen. Oon itekki kiinnostunu tulevaisuudessa olemaan terveydenhoito alalla nii tää oli tosi kiva.

  Vastaa
 3. Julia S

  Perustason ensihoitajana voi työskennellä myös sairaanhoitaja. Myös ensihoitaja amk voi tehdä perustason töitä esim. ennen hoitotasolle siirtymistä.

  Vastaa
 4. angelica johnson

  Nykysin ensihoitoon uuden opsin takia ei voi mennä enää lähärilinjalta ja erikoistua. Nykyisin joissakin kouluissa on sotella kokonaan erikseen ensihoidon perustaso minne voi mennä suoraan ysiltä.

  Sinne itsekin suuntaan ja siitä amk:hon hoitotasolle.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.