Pitkästä aikaa aihevideota! Tällä kertaa aattelin vähän puhua yhteistyövideoista ja pohtia miksi niihin suhtaudutaan niin kielteisesti yms. 🙂 Kertokaa oma kantanne kommentteihin!

Seuraa mua:
Blogi: http://daysofmyway.blogspot.fi/
Instagram ja ask.fm: iinnuuu
Facebook: https://www.facebook.com/Iinaps?ref=hl
Periscope: iinalehtimaki
BUSINESS CONTACT: [email protected]
Muuten muhun voi ottaa yhteyttä Instagramissa!

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Mirzza M

  En tykkää yhteistyövideoista, jos videossa esitellään esimerkiksi paitaa eikä laiteta sitä päälle, tai takkia eikä laiteta kiinni. Onko tulte väärän kokoinen/ruma? Enkä tykkää silloinkaan jos koko esimerkiksi paitaa ei näy videolla, mutta silti sitä paitaa esitellään. Koska se naaman näyttäminen ainakin muutamalla tubettajalla on tärkein… Ja haluaisin tietää videolla tuotteiden hinnat eikä silleen että "menkää tuolta alhaalta linkistä tuonne jos haluatte lisätietoja"…

  Vastaa
 2. Jenni Toivonen

  Hyvä video! Pakko myöntää, itellenikin yhteistyöjutut särähtää aina korviin. Mistä uskon että tää 'taas yhteistyövideo' johtuu, on kun kaikki muutkin tekee niitä videoita eli parhaimmillaan voi olla, että 'joudut' kattomaan sen neljä yhteistyövideota putkeen 😀 Toiset myöskin osaa tehdä yhteistyövideoita, toiset ei. Toiset osaa mainita tuotteet 'ohimennen', kun taas toisilla se menee turhaks hehkuttamiseksi. Tottakai, jos mahdollisuus on tienata rahaa tämmösen kautta, kuka ei sitä mahdollisuutta ottais vastaan. Niinkuin missään muussakaan, niin tässäkään ei saa homma lähteä käsistä ja innostua liikaa siitä rahantulosta, koska silloin lähtee maku. Pitää juurikin muistaa pysyttäytyä kohtuudessa ja vaan niissä, jotka oikeasti kiinnostaa.

  Vastaa
 3. James hetfield

  Mää en tekis rahan takia, maailmassa on tärkeämpiäkin asioita ku vaa raha, en mää halua olla rikas, seuraamus vain ahneus, riittää kun täälä pärjää ennenkaikkee, ei raha tee onnelliseks, vaa terveys ennenkaikkee, terveys on eli hyvinvointi tulee eka, tää ei oo mun mielipide pelkästään vaan täyttä faktaa.. ite teen käsitöitä, en pelkästään rahan takia vaan että on jotain tekemistä, menee aika hyvin putkeen..

  Vastaa
 4. James hetfield

  ite oon tyytyväinen, en ylpeä, oon tehny ihmisille töitä, olen itse oppinut niihin töihin mitä teen, oon tyytyväinen että teen ihmisille töitä, hyväntekeväisyys on paras palkka, tubetus ei tee tyytyväiseks vaan itsekääks ahneeks, ajatellaan vain rahaa, uskon että sen takia tehdään mitä oksettavimmat videot, ei näytetä mihin itestä on todellisuudessa, joskus sitä voi hävetä kun on tehny vaikka tuhansia videoita..

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.