Mitä syön päivässä #2 tulilla ??Jos et oo vielä tsekannu aiempaa osaa, niin klikkaa alla olevaa linkkiä ?Jos haluaisit nähdä lisää mitä syön päivässä -videoita, muista painaa peukkua! ??

Mitä syön päivässä #1: https://www.youtube.com/watch?v=RY3ztZ-w6Ho

♡INSTAGRAM: @eerikahaikonen
(http://instagram.com/eerikahaikonen)

♡BUSINESS: [email protected]

♡MUSIC
Epidemic Sound

#mitäsyönpäivässä

KOMMENTOI ’MANGOSMOOTHIE’ JOS PÄÄSIT TÄNNE ASTI!! ??‍?

10 Vastausta

 1. moi moi

  Kunno laif hack toi tapa, jolla leikkaat kurkun? pitää ottaa käyttöön, en oo enne tajunnu?

  Vastaa
 2. Marel

  Ite syön aika samanlailla ja teen myös ruoat monelle päivälle niin ei myöskään retkahda epäterveellisiin ruokiin, kun on nälkänen. Suosittelen maistamaan Maxim proteiini patukkaa salty caramel saa yleensä k-supermarketeista (ehkä myös citymarkeiteista ja prismoista?) sokeria vain 50g patukassa 1,8g ja hinta 1,49e 🙂 Siis niin hyväää!!

  Vastaa
 3. Vilma Nurmi

  Mäkin oon laittanu mangoo smoothieen ja laitoin sitä aika paljon eikä se maistunu tyylii yhtää

  Vastaa
 4. Laura Karhu

  Voisitko joskus tehä sellasen viikonloppu version? Ite nimittäin tykkään näist videoist ja ois mahtavaa nähä erilaisii päivii 🙂

  Vastaa
 5. Rosaaa -

  Olit jonnekkin aiempaan kommenttiin vastannut jtn: yksi syy miksi punnitsen on että söisin tarpeeksi. Kuulostaa mun mielestä vähän selittelyltä.. Ei kenenkään tarvitse punnita että söisi tarpeeksi ellei sit oo joku kehonrakentaja. Tiedän että et ite välttämättä näe sitä mut et tajuukkaan kuinka paljon toi kuulostaa alkavalta syömishäiriöltä, lähinnä ortoreksialta. Oon seurannut läheltä kun läheinen on melkein kuollut syömishäiriön johdosta..Ja mua jotenkin ällöttää se että julkaiset tämmösiä videoita koska ketään ei pitäisi kannustaa oikeasti punnitsemaan ruokiaan. Oothan varovainen!

  Vastaa
 6. inka katariina

  hyvä video!! ois kiva nähä viikonloppuversio tai sellanen päivä millon syöt jotain tavallisesta poikkeavaa (herkkua) 🙂

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.