Neljännessä Katsojan kotona osiossa kävin Jyväskylässä yksiössä, mikä oli täynnä mitä mielenkiintoisempia yksityiskohtia. Kurkkaa miten muun muassa pääkalloilla, kukilla ja kilpikonnilla on kaikilla oma paikkansa ?

Iinan oma YouTube-kanava: https://www.youtube.com/discodahlia

Katsojan kotona osio on osa Sisustussunnuntai-sarjaa, joka ilmestyy pari kertaa kuukaudessa.

The Realm of Maria on kanava tavallisesta perhearjesta, äitiydestä, sisustusarkkitehtuurin opinnoista ja arjen onnesta. Julkaisen uuden videon noin kerran viikossa. Hyppää mukaan ja tilaa kanava!

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:

SC: therealmofmaria
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria
TWITTER: https://twitter.com/TheRealmofMaria

FAQ:
– Maria 1990, Tommi 1989, Isla 2015, Tomas 2017
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa
– Kamera Olympus OM-D E-M5 Mark II

10 Vastausta

 1. Ella

  Mun ja poikaystävän kaksiossa ei pysty paljoo sisustaa, ku ollaan vuokralla niin esim tauluja ei saa laittaa seinille. Vasta rempattu tää kämppä, et ei täällä kyl hirveenä mitään sisustusjuttui oo ☹️ Jotain pieniä mistä tykkään ite, mut kokonaisuus on mulle tärkeempi! Ollaan ainakin paljon saatu kehuja meidän kämpästä ja se on kans tärkee juttu mulle ?

  Vastaa
 2. Lozix

  Tää kämppä on yksii hienoimpii mitä tiiän, aina kattelen sitä sillai, et mupa mullakin ? Ja musta tää on super kiva idea tää sarja, mutta kaipaisin semmoista yleisnäkymää näistä kodeista, vaikka nuo pienet yksityiskohdat on kauniita, niin olisi jotenkin kiva nähdä miltä koko kämppä näyttäisi ?

  Vastaa
 3. Sannamari Huhtala

  Mulla on paljon kaikki kuvia, kortteja, runoja ja lehdestä leikattuja tekstejä ja mietelauseita ja elämän viisauksia 😀 seinät ja kirjahylly täynnä. niitä kaikki pysähtyy katteleen ja lukeen aina… paljon on yksityiskohtia jos tarkkaan kattos ja tutkit kaikki nii siinähän aika vierähtäs… 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.