Videolla kurkataan sairaalakassiin, joka napataan mukaan synnytykseen. Mukana muun muassa luonnonmukaisia kivunlievitysvälineitä, vauvalle juttuja ja iso satsi omia mukavuuksia.

The Realm of Maria on kanava tavallisesta perhearjesta, äitiydestä, raskaudesta, sisustusarkkitehtuurin opinnoista ja arjen onnesta. Julkaisen uuden videon noin kerran viikossa. Hyppää mukaan ja tilaa kanava!

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:

SC: therealmofmaria
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria
TWITTER: https://twitter.com/TheRealmofMaria

FAQ:
– Isla 2 v. (2015), Maria 26 v. (1990), Tommi 27 v (1989)
– Vauvan laskettu aika 7.10.
– Asutaan Helsingissä
– Meillä on kissa Käpy
– Opiskelen muotoilua ja sisustusarkkitehtuuria Lahden muotoiluinstituutissa
– Kamera Olympus OM-D E-M5 Mark II

10 Vastausta

 1. The Realm of Maria

  Murut! Multa kysellään päivittäin milloin vauva syntyy ja milloin on laskettu aika. Kysymyksiä alkaa tulla niin paljon, etten kerkeä vastata kaikkiin, joten mua kannattaa seurata Instagramissa (@therealmofmaria) tai Facebookissa (The Realm of Maria). Näihin tulee ensimmäiset päivitykset kun jotain tapahtuu. 🙂 Laskettu aika on kirjoitettu jokaisen videon infoboksiin.

  Vastaa
 2. YOU TUBE

  Sun vauvan laskettu aika on samana päivänä kun mun synttärit ? joo ei sais olla tällanen tärkeilijä, mutta oli vaan hauska huomio! Onnea synnytykseen ❤

  Vastaa
 3. E milia

  Siis OMG Maria! Näin sut kerran bussissa kun olit menossa samaan paikkaan mihin mä eli sinne missä mä asun! Ja oon nähny sut meidän kirjastossa kun olit Islan ja Tommin kanssa!! Ja näin pari viikkoa (n 3vk) sitten Tommin eka kirjastossa ja sitten mä ja mun kaveri mentiin kauppaan ja näin sen!! Siis mitääää! Joku kerta tuun viel moikkaamaan??? Ps. Oot kaunis ??

  Vastaa
 4. Oona Kotka

  Oot tosi positiivinen ja sun videot piristää synkintäki päivää❤️? oot paras?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.