tässä jaksossa:
1. kevyt liha, riikka ala-harja
2. post alfa, paperi t
3. the joy of minimalism, zoey poulsen
4. lapsuuteni ja nuoruuteni, heidi voutilainen
5. röyhkeyskoulu, jenni janakka
6. will grayson, will grayson, john green & david levithan
7. ystäväni natalia, laura lindstedt
8. noin 10 myyttiä feminismistä, eveliina talvitie & maryan abdulkarim
9. meidän kaikkien pitäisi olla feministejä, chimamanda ngozi adichie

mut löydät myös:
IG mansikkka & nakki_ja_martta
FB mansikkka

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Ihaana Minnis

  Kevyttä lukenut. Kaksi viimeisintä Minna Canthista kertova Rouva C ja kansainvälistä terrorismia sivuava Jälkijäristys. Molemmat ok. Äänikirjana Rouva C oli paarempi. Isovanhempien tarinoita kannattaa tallettaa muistiin. Omat kaikki ovat jo aikaa sitten poistuneet keskuudestamme. Lapsena en ollut kiinnostunut mm. sota-ajasta, joten kuulematta jäi ja voin kertoa, että näin aikuisiällä harmittaa. Äiti onneksi jakaa kuulemiaan muistoja ja omasta lapsuudestaan. 50-luvun Suomi on mielenkiintoinen, jos niin voi sanoa.

  Vastaa
 2. Minna Vatanen

  Musta nää videot on tosi ihania, kun oon itse tosi huono etsimään kirjoja niin näistä saa hyvin vinkkiä! 🙂

  Vastaa
 3. Ella Tilvis

  oon lukenut zoe sugg:in girl onlinea, paras kirjasarja mitä oon ikinä lukenut? ja soturikissoja

  Vastaa
 4. Emilia Viemerö

  Jojo Moyesin "Ne jotka ymmärtävät kauneutta" on liian ihana kirja! Sekoitus sota-aikaa Ranskassa ja nykyaikaa Englannissa. Suosittelen TODELLA paljon!

  Vastaa
 5. liina perho

  tuo röyhkeyskoulu kyllä kiinnostaa, ja feminismikirjoista holly bournen mitä kaikkea tytön täytyy tehdä, ellet sitä oo jo lukenu ?

  Vastaa
 6. Fiona

  Viimeksi luin Meredith Russon kirjan 'If I was your girl'. Kertoo transtytöstä joka joutui muuttamaan toiseen kaupunkiin sen takia että hän vaihtoi sukupuolensa pojasta tytöksi. Vaikka tarina onkin perus teinidraamaa täynnä oli se tosi koskettavaa lukea ja pääsi kyllä itku. Toki tarina on fiktio eikä kovin realistinen tilanne miten transsukupuolisille yleensä käy kaikkien hoitoprosessien kanssa mutta tämä on mainittu lopputeksteissä mikä kannattaa lukea; pidin silti kirjasta tosi paljon sillä vaikka tarina on fiktiivinen siinä on silti ripaus totuutta transsukupuolisen maailmasta teinitytön silmin. Suosittelen ehdottomasti lukemaan! ??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.