Moikka! Tässä olis toinen ja viimenen osa mun NYC:in vlogeista. Käydään videolla Top of The Rockissa, joka oli yks reissun kohokohdista! Käytiin myös kiertämässä Central Parkista aika ison osan, ja bongailtiin paljon Gossip Girl kuvaus lokaatioita. MET portaat oli livenä paljon pienemmät!! Kaikki kohtaukset on kuvattu melkeen maan tasolta jolloin portaat näyttää paljon korkeemmilta? Vikana päivänä mentiin käymään Woodbury outletissa, joka sijaitsi noin tunnin ajomatkan päässä NYCin keskustasta. Outletista löyty ihan super hyviä alennuksia jopa luksus kaupoista kuten Prada, Gucci, Versace, Balenciaga jne. Olin niin lähellä ostaa yhden Pradan laukun joka makso vain 700€ kun se maksaa suomessa 2000€ alvin kanssa, mutta peruin ostoni sillä mua alko hämmentää liikaa kaikki verot joita joutuu maksaa kun ostaa Jenkeistä. Jos ootte ajatellu shoppailevan merkkitavaraa täältä, kannattaa selvittää etukäteen mitä veroja joudutte maksaa ja miten ilmotatte ostetuista tavaroista tulliin. Nopeella googletuksella me ei ainakaan saatu selvyyttä, eikä myyjät osannu oikeen auttaa joten varatkaa siihen vähän enemmän aikaa kun kassajonon jonotusajan verran ?

Täältä voi ostaa nähtävyyksiin lippuja: https://www.sightseeingpass.com/en/new-york/how-it-works
Woodbury Outlet: https://www.premiumoutlets.com/brands/center/woodbury-common

OSTA MUN PRESETTEJÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Linda Ekroth

  Ootko sä koskaan ollut NYCissä? ? (ps. tohon videon loppuun oli jäänyt joku klippi??? Onneksi ei sen nolompi)

  Vastaa
 2. artolauri

  * Jahas ja Linda on yhä nykissä. Koskahan Suomeen takaisin? * Arto Lauri se Youtube kanava, joka sinun ja ystäviesi pitää tilata.

  Vastaa
 3. Kia !

  New yorkissa oli kiva ku noi outletit oli sellasii missä on hyviä ja hienoja tuotteita ja oikeesti hyvät alennukset! Muutenki siellä jos joku oli alennuksessa niin se oli sen 40-70% ku taas suomessa alennusmyynneistä löytää suurimmaks osin 15-30% alennuksia.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.