Kävin Kämp Gallerian 2.kerroksen Gardenin avajaisissa ja tällä videolla pääsette fiilistelemään mun kanssa sen upeutta! Muista laittaa videolle peukku ylös ja kerro mitä tykkäsit videosta. Tilaa myös kanava, niin pysyt menossa mukana!

Enemmän tietoa löydät täältä: https://www.kampgalleria.com

#kämpgalleria #kämpgarden

Seuraa mua!

Instagram:
https://www.instagram.com/juliahonen/

Mitä mulla oli päällä:
Takki: Mango
Farkut: Monki ( https://www.monki.com/en_eur/clothing/jeans/mom-jeans/product.kimomo-classic-jeans-country-blue.0255083001.html )
Kengät: Monki
Paita: Kirppari
Reppu: Marimekko
Korvakorut: AIDA Impact ( https://aida-impact.myshopify.com/products/copy-of-sandy-silk-earrings )
Ponnari: Nokonen ( https://www.nokonen.com )

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kämp Gallerian kanssa.

10 Vastausta

 1. Kaisa Mäntylä

  Hyvä video, kiva ku puhuit tost vaatteiden vastuullisuudesta ku se on tärkee asia??

  Vastaa
 2. KARLA

  Ihana video!!?? Miun lempi vaatekauppa on ehdottomasti r-collection. Itsellekin vaatteiden vastuullisuus ja ekologisuus on lähellä sydäntä!!
  PS. Miulla tuli vaan mieleen se, että ostatko siis vaatteita, jotka on tehty eläimestä, esim. nahka, villa, jne.? Mainitsit Kashmirin, siitä tuli mieleen!

  Vastaa
 3. nelli

  Tosi upean ja inspiroivan näkönen paikka! Ihanaa, että kaikki omiin mieltymyksiin ja arvoihin sopivat paikat löytyy saman katon alta. Ite oon bongannu videoilla näkyviä merkkejä myös käytettynä 2nd hand verkkokaupoista, esim rekki.fi! ? Sieltä on pari aivan ihanaa villaneuletta, jotka toivottavasti kestää mukana menossa piiiitkäään ✨

  Vastaa
 4. Amanda

  Ihmettelen vain, miksi ostaisit kashmirvillasta valmistetun neuleen, jos olet vegaani? Vai onko vain ruokavaliosi vegaaninen?

  Vastaa
 5. morokos33

  Alennusmyyntien odottamisessa on myös omat ongelmansa. Kun tuotteiden hintaa alennetaan, joku vaatteet tuotantoprosessin osapuoli saa vähemmän tuottoa mitä olisi suotavaa.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.