yaaz bitchees yaaz

toivottavasti dikasit!

#mitäsyönpäivässä

ps. seuraa mua

oon igz mariieveronicaofficia
snap, facebook ja twitter mariieveronica

10 Vastausta

 1. Eedit .

  Mun isä tunkee KAIKKEEn ruokaan mitä se tekee, valkosipulia, en enää maista sitä, ku oon jo tottunu siihen. Sit se aina vAhInGoSsA laittaa liikaa sitä, mutta en silti maista sitä, jos mun joku luokkatoveri tulis syömään sitä nii niitten suu varmaa ns. palais ??

  Vastaa
 2. anna B

  Oi herranjumala toi proteiini puddig on ihan helvetin hyvää just toi maku❣️?

  Vastaa
 3. Emilia Kyläniemi

  Iki ihana Veronica?? sun videot on ihan super ihaniiiiii? susta voi ottaa mallii miten olla rennosti ja se on asia mitä ainakin itse arvostan että osaa ja uskaltaa olla ihan täysin oma itsensä ja sä olet❤❤❤❤❤❤❤❤

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.