Moikka! Vihdoinkin eka jakso tätä yli 10 jaksoista sarjaa on ulkona. Muista jättää peukku jos tykkäät tästä ideasta kuvata koko asunnonosto prosessi tänne tubeen??

OSTA MUN PRESETEJÄ/KUVA FILTTEREITÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Anu Kröger

  Tosi informoiva video! Asiasta kukkaruukkuun, mistä tuo sun aamutakki on?? Oon ettiny tommosta!

  Vastaa
 2. Minttu Vilokkinen

  En malta odottaa ensi jaksoa! ❤️❤️Ihan omakin asunnonostokuume nousee tätä katsoessa!

  Vastaa
 3. Suvi V

  Kiva video idea, mutta yks asia mietityttää. Suurimmalla osalla ei ole edes kahden työssäkäyvän taloudessa saatikka yksin mahdollista saada koskaan lainaa 300t. asuntoon ja huomioon pitää kuitenkin ottaa muutakin kun lainan maksettava osuus. Vastikkeiden yms kulujen lisäks toi ~1100€ lainan lyhennystä kuussa voi tehdä kepeesti 2000€ kuussa, mikä ei ole kauhean realistinen summa maksaa normaali palkoista. Toki ymmärrän, että sulla säästöjä ja tienaat myös työlläsi ehkä keskivertoa paremmin, mutta jotenkin tästä videosta jäi sellanen kuva että kokisit sen jotenkin normina. Kuten tuo 100€/kk palkasta säästöön, ei oo myöskään ihan itsestäänselvyys.

  Vastaa
 4. MARIANNE S.

  Onnea omasta asunnosta! Me ostettiin vajaa vuosi sitten eka omistusasunto Jussin kans ja ajateltiin enemmänkin niin, että laitetaan siihen mahd vähän säästöjä, koska säästöt ei olis kuitenkaan siihen lopulliseen unelmien kotiin(kivitalo espoossa?) vielä riittänyt. Näin päästiin kiinni omistusasumiseen, eikä rahaa kulu kalliiseen vuokraan, vaan pääoma vain kasvaa joka kk. Parin vuoden päästä toivottavasti sit voidaan hankkii se pidempi aikainen koti. Tätä suosittelen myös muille nuorille, joilla ei välttis säästöjä ole vielä paljoa kertynyt 🙂 ❤️

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.