*Kaupallinen yhteistyö: Nivea
Miten pääsin eroon finneistä? Videolla kerron teille mun parhaat perusvinkit ihonhoitoon ja mun ihon tarinan!

♡INSTAGRAM: http://instagram.com/eerikahaikonen
♡BUSINESS: [email protected]

♡MUSIC
Production Music by www.epidemicsound.com.

KOMMENTOI ”FINNI”’ JOS PÄÄSIT TÄNNE ASTI!!

10 Vastausta

 1. eerika ii

  Pari vuotta sitten sanoit et "ei kuorivia tuotteita aamuin illoin". Noh, en syylistä yhteistöistä, mut nää ihonhoito tuotteet ei ole varmaa just iholle, vaan niitä vaan mainostetaan.

  Vastaa
 2. Mimuskaah 99

  Mullakin on ollu todella huonossa kunnossa iho yläasteaikoina kun murrosikä alkoi ja mäkin olon käyttäny vääriä tuotteita ja yks tubettaja oli suositellut yhtä putsaria ja kokeilin jos se toimis mullakin niin toimi ja olen käyttänyt sitä nyt yli vuoden ja iho on paljon paremmassa kunnossa.

  Vastaa
 3. Anzkuyo

  Mun on pakko sanoo pari asiaa. Eli ensiksi meikit pitää puhdistaa hyvin joo, mutta voi sen ihan tuolla puhdistusaineella pestä, ja aina voi ihon pestä uudelleen, jos iho ei ole täysin puhdas. Ei siihen tarvii muuta tuotetta. Ja meikistä sen verran, että esimerkiksi talvella kun on pakkasta, niin meikki suojaa ihoa. Tietenkin myös kasvovoiteet sitä ihoa suojaa, mutta paremmin se meikki sen tekee. Ja kuorinta tehdään ihan ihotyypin mukaan. Herkkä/kuivaiho kerran tai pari kertaa kuussakin riittää, normaalille iholle kerran viikkoon ja rasvaiselle iholle pari kolme kertaa viikossa. Ja naamio on myös todella tärkeä ja ihanne siihen on kerran viikkoon. Ja tiedän että tässä käsiteltiin tälläistä rasvaista epäpuhtaampaa ihoa.

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.